Openingsdatum Ratatouille attractie in Epcot gekend

Net aangekondigd! Remy’s Ratatouille Adventure Grand Opening in EPCOT vindt plaats op 1 oktober 2021 ter ere van het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort.

De favoriete “kleine chef” van iedereen kookt iets heel groots voor het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort, want de grootse opening van Remy’s Ratatouille Adventure bij EPCOT is gepland voor 1 oktober van dit jaar!Die datum klinkt misschien bekend, want het zal ook precies 50 jaar zijn sinds Walt Disney World officieel voor het eerst werd geopend. Dus chef-kok Remy zal ons helpen de aftrap te geven van “The World’s Most Magical Celebration” in Parijse stijl.

In deze heerlijke nieuwe attractie heb je het gevoel dat je bent gekrompen tot het formaat van chef-kok Remy terwijl je door het beroemde restaurant van Gusteau snelt op een wild avontuur voor het hele gezin. Gebaseerd op de met een Academy Award bekroonde “Ratatouille” van Disney en Pixar, zal de ervaring deel uitmaken van een onlangs uitgebreid Frans paviljoen in EPCOT dat ook op 1 oktober wordt geopend.Remy’s Ratatouille Adventure bij EPCOT
Wanneer je de hoek omgaat naar dit nieuwe deel van het paviljoen, word je meegenomen naar een fantasievolle versie van Parijs die rechtstreeks uit de animatiefilm lijkt te komen. Zoals je kunt zien op deze prachtige nachtfoto die we vandaag delen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de kleine Remy zo verliefd werd op de ‘lichtstad’.

La Crêperie de Paris komt naar EPCOT
En oh wacht … er is meer! Op 1 oktober wordt ook La Crêperie de Paris geopend, een nieuw restaurant met zowel tafel- als quick service. Op het menu staan ​​zoete pannenkoeken, hartige boekweitgalettes en authentieke Franse harde cider. De uitbreiding van de attractie, het restaurant en het paviljoen maken allemaal deel uit van de historische transformatie van EPCOT die momenteel aan de gang is en viert hoe het onmogelijke mogelijk wordt door de kracht van de verbeeldingskracht… en een beetje Disney-magie.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *