Opening Hotel New York: The Art Of Marvel uitgesteld

Normaal zou op 15 juni 2020 Hotel New York terug heropenen na een lange renovatie waarbij het hotel zou openen als het eerste Marvel hotel ter wereld. Helaas hebben de werkzaamheden stil gelegen door het Coronavirus en zal het hotel momenteel geen gasten kunnen ontvangen.

Disneyland Paris heeft nog geen nieuwe openingsdatum bekend gemaakt maar liet alvast weten via het Fan platform “InsidEars” dat ““Tijdens deze ongekende situatie en in overeenstemming met overheidsmaatregelen de bouw van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel tijdelijk is stilgelegd en dit heeft gevolgen voor de oorspronkelijk geplande opening van het hotel op 15 juni 2020”

Disney had wel al enkele ontwerpen gedeeld hoe het vernieuwde Hotel New York er zal uitzien waarbij de kamers een nieuwe moderne uitstraling krijgen met kunstwerken en verwijzingen naar de meest populaire Marvel figuren zoals de Avengers.Uitgestelde projecten in Disneyland Paris:

Een nieuwe datum heeft Disneyland Paris nog niet bekend gemaakt voor de opening van het Marvel hotel maar door de uitbraak van het Covid-19 virus kunnen we er vanuit gaan dat meer projecten in Disneyland Paris mogelijk vertraging hebben opgelopen.

Naar verwachting zal de grote renovatie van de populaire attractie Buzz Lightyear Laser Blast en de vernieuwde Studio Tram Tour “Cars Route 66 Road Trip” vertragingen hebben opgelopen. Disney heeft daar wel nog niet officieel over gecommuniceerd en de onderhoudskalender op de website van het Franse Disney resort blijft leeg.

About Post Author