Oorlog tussen Disney en de staat Californië

Alle Disney resorts ter wereld zijn terug geopend op één resort na! Het eerst geopende Disney resort ter wereld (1955) in Anaheim, California is nog steeds gesloten sinds Maart 2020 omdat ze geen toestemming krijgen om terug open te gaan van de staat Californië.

Disney wilt extreem graag zijn 2 parken het Disneyland Park en Disney California Adventure terug heropenen maar na lang aandringen hebben ze eindelijk richtlijnen gekregen wanneer ze terug de deuren mogen open doen, en dat zal niet voor binnenkort zijn.

Disneyland Resort zal pas terug hun deuren mogen open doen wanneer er een gele kleurcode krijgen. Momenteel is dit nog rood en daartussen zit trouwens ook nog een oranje kleurcode.

Veel fans gaan er alvast vanuit dat ze hun “favoriete plaats op aarde” pas terug zullen kunnen bezoeken tegen de zomer van 2021, want een vaccin tegen de pandemie zal nodig zijn.

Ondertussen is uitgaansgebied Downtown Disney wel open maar vaak met lange wachtrijen om het gebied te kunnen betreden.

Protest aan ingang om de parken terug te heropenen

Oorlog tussen Disney en de staat Californië:

Disney geeft de staat Californië de schuld en laat meermaals weten op sociale media dat het hun ook gelukt is om op een “veilige manier” anderen parken in de wereld open te krijgen.

Terwijl dat deze soap blijft verder gaan vrezen 28.000 mensen voor hun job bij Disney Parks & Resorts (Disneyland & Disney World)

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *