Ook opnieuw meer entertainment in Hong Kong Disneyland

(Foto: Kong Kong Main Street Gazette)

Ook in Hong Kong Disneyland lijkt het normale leven opnieuw dichterbij te komen en daarom pakt het resort opnieuw uit met een groter aanbod aan entertainment.Momenteel viert Hong Kong Disneyland haar 15 jarig bestaan maar door Covid-19 moet het resort de vieringen een klein beetje vieren in mineur en blijven de deuren van het park gesloten op dinsdag en donderdagen.

Toch ziet de toekomst er opnieuw rooskleurig uit voor Hong Kong Disneyland. Zo opende het resort eind 2020 het vernieuwde kasteel “Castle of Magical Dreams” en werken ze volop aan een gloednieuwe themazone in Fantasyland volledig gebaseerd op Frozen inclusief een darkride en een rollercoaster.

Disneyland Paris krijgt een soort gelijkaardig Frozen land (zonder de coaster)

In aanloop naar de komst van de Frozen themazone konden Magic Access Members alvast genieten van de magie van Frozen met een exclusieve show die loopt tussen 15 mei en 30 mei 2021. De show is zeer gelijkaardig met de Frozen Sing Along die enkele jaren geleden ook te zien was in Disneyland Paris.

Ook kunnen bezoekers van Hong Kong Disneyland momenteel terug genieten van Festival of The Lion King, Moana: A Homecoming Celebration, Mickey and the Wondrous Book en de Jedi Training: Trials of the Temple (dat eindigt op 31 mei 2021).Foto: HKDL Fantasyland

Deze zomer zal dan ook eindelijk de langverwachte show “Follow your Dreams” verschijnen die zal plaatsvinden op het podium voor het Castle of Magical Dreams. Er waren echter ook plannen voor een gloednieuw avondspektakel op het vernieuwde kasteel maar die plannen zijn uitgesteld door Covid.

Foto: HKDL Fantasyland / Hong Kong Disneyland

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *