Ontmoet je favoriete Disney Figuren tijdens het Halloween seizoen in Disneyland Paris

Tijdens het Halloween seizoen heb je de kans voor enkele speciale Disney figuren te ontmoeten zoals Max, De Cheshire Cat en ook de Disney Schurken zijn bijna allemaal van de partij. De Disney figuren hebben ook snoep bij hun om te verdelen onder de gasten van Disneyland Paris.

Max:

Het is niet vaak dat je Max kunt ontmoeten in Disneyland Paris, maar momenteel kun je hem elke dag tijdens het Halloween seizoen ontmoeten op Main Street in zijn spiksplinternieuwe Hallwoeen outfit.


Goofy:

Niet zo super ver weg van de meet & greet met Max kun je zijn vader Goofy vinden. Het is niet de eerste keer dat Goofy ontmoetingen doet tijdens het Halloween seizoen, want hij is al meerdere jaren te vinden met zijn snoepjesmachine op Main Street.


(Mariachi) Mickey & Minnie:

Net zoals vorig jaar zijn Mickey en Minnie ook weer te vinden in Frontierland tegenover BBQ Cookout in het kleurrijke Mariachi outfits. Wees optijd in de wachtrij want deze meet & greet is zeer populair!


Jack Skellington:

Ook de populaire Jack Skellington (gekend uit de film A Nightmare Before Christmas) is weer van de partij in Disneyland Paris tijdens het Halloween seizoen. Vanaf dit jaar is Jack te vinden langs de ingang van Phantom Manor.

*Opgelet deze meet & greet is via een Lineberty reservatie.


The Cheshire Cat: (De Koldercat)

Ook de Cheshire Cat uit Alice In Wonderland is enkel en alleen te ontmoeten tijdens het Halloween seizoen en is te vinden in Fantasyland dichtbij de theekopjes van de Mad Hatter.


Stitch:

Nabij Casey’s Corner kun je Stitch ontmoeten in een best raar decor, want Stitch staat in een decor van een naaiatelier waar vroeger Minnie Mouse te ontmoeten was. Wel heeft Stitch voor deze gelegenheid een speciale outfit aan.


Maleficent: (Malafide)

Maleficent neemt “Castle Courtyard” over en heeft een torenhoge doornstruik getoverd achter het kasteel van Doornroosje en gaat met de bezoekers van Disneyland Paris op de foto bij deze prachtige fotolocatie.


De Disney Schurken:

De Disney Schurken kunnen natuurlijk niet ontbreken bij het Halloween seizoen van Disneyland Paris! Je kunt enkele Disney Schurken vinden zoals Kapitein Haak en Jafar in Adventureland en De Hartenkoningin in Fantasyland.

Na de show “Are You Brave Enough” maken enkele Disney Schurken zoals Ratcliffe, Kapitein Haak, De Harten Koninggin, Jafar en Frollo ook tijd voor een “selfie”.

  • *Zie het programma voor alle tijden van de meet & greets, shows en parades.
  • ** Enkel van 28 september t/m 3 november 2019.

About Post Author