Ontdek hier de medailles voor Run Disney 2019 in Disneyland Paris

Vandaag heeft Disneyland Paris foto’s vrijgegeven van alle medailles die verdient kunnen worden na een aardig stukje lopen tijdens het Run Disney Event in september 2019. De medailles staan in het teken van de nieuwste Disney films zoals Aladdin & The Lion King. Ook van Rapunzel is er een medaille te vinden voor mensen die de 10k lopen. Peter Pan zorgt dan weer voor de kinderen die willen deel nemen aan de Kid’s Race. En uiteraard is ook de populaire “Castle to Chateau medaille” terug voor de sportievelingen die zowel in Walt Disney World als in Disneyland Paris een halve of volledige marathon hebben gelopen dit jaar.

DISNEYLAND® PARIS RUN WEEKEND 2019 KONDIGT DE VERKOOP VAN NIEUWE BORSTNUMMERS AAN & ONTHULT HET ONTWERP VAN DE NIEUWE VERZAMELMEDAILLES

Het Disneyland Paris Run Weekend is weer terug van 19 tot 22 september 2019 en deze vierde editie draait rond avontuur. Minder dan 100 dagen na de start van de eerste race kondigt Disneyland Paris de verkoop aan van nieuwe borstnummers en onthult het ontwerp van de nieuwe verzamelmedailles.

Een geweldige sfeer, ongelooflijke kostuums, een kans om Disney Figuren te ontmoeten, races door beide Disney® Parken voor alle leeftijden en niveaus, kortom alle nodige ingrediënten voor hét Disneyland® Paris Run Weekend. En goed nieuws! Na een eerste verkoop van borstnummers in april, zullen er vanaf dinsdag 18 juni om 16:00 uur nieuwe borstnummers te koop zijn. Zorg dus dat je in de startblokken staat om de laatste borstnummers te bemachtigen om deel te nemen aan de race en een van de ongelooflijke verzamelmedailles mee naar huis te kunnen nemen: meer informatie is beschikbaar op run.disneylandparis.com. Sommige hardlopers hebben zelfs hun zinnen gezet op het krijgen van alle medailles. Zonder meer, onthullen we alles over het ontwerp van deze verzamelprijzen.

Avontuur, races voor iedereen en verzamelitems

De Disneyland® Paris 5K festiviteiten gaan van start op vrijdag 20 september, met lopers die brullend achter Simba uit the Lion King aanlopen! De meest beroemde Disney-Dieren zullen ook deze familievriendelijke race bijwonen. De volgende dag is de Disneyland® Paris 10K gewijd aan de vastberadenheid van de Disney Prinsessen om hun dromen te volgen. Lopers zullen hen langs de route zien en alle finishers nemen een medaille mee naar huis van de moedige Rapunzel en haar schattige kameleon Pascal. De runDisney Kids Races met Neverland-thema vinden plaats op zaterdag om 11 uur en 15 uur en zijn de ultieme kans voor kinderen om een medaille mee te nemen van Peter Pan en zijn vrienden.

Omdat liefde ook een groot avontuur is, toont de Disneyland® Paris – Val d’Europe Halve Marathon (zondag 22 september) de geliefde Disney-filmparen. En dat is niet alles! Finishers kunnen een medaille winnen van het meest iconische koppel in de animatie geschiedenis – Mickey en Minnie Mouse – die in Disneyland Paris lopen.

Als laatste en zeker niet onbelangrijk, kunnen hardlopers die de verschillende uitdagingen aangaan, een spectaculaire toevoeging aan hun collectie waarmaken met de vliegende Aladdin 31K Challenge-medaille (10K + Half-Marathon) en de snazzy Genie 36K Challenge-medaille (5K + 10K + Half- Marathon). Vanzelfsprekend is Sleeping Beauty Castle nog steeds het ultieme item van verlangen voor de finishers van het Kasteel tot de Château Challenge. Deze medaille wordt alleen toegekend aan hardlopers die in hetzelfde jaar de Disneyland® Paris – Val d’Europe Halve Marathon en een runDisney Marathon of Halve Marathon bij Walt Disney World in Florida hebben voltooid.

Originele creaties van Disneyland Paris

Om medailles van uitzonderlijke kwaliteit te produceren, deed Disneyland Paris Run Weekend beroep op de expertise van het Conception Artistic Design-team van de Merchandise-afdeling. De originele ontwerpen worden achter de schermen van de Disney Parken geproduceerd, met aandacht voor detail voor dat essentiële vleugje magie. Deze video geeft je een exclusieve blik op hoe de medailles van dit jaar werden gecreëerd:

Vanaf 18 juni kunnen verzamelaars ook in beperkte oplage replica’s van deze ongelooflijke medailles kopen in de vorm van pin-insignes die beschikbaar zijn voor de hardlopers in de runDisney e-shop en voor iedereen op de runDisney Expo tijdens het evenement.

Het Disneyland Paris Run Weekend vindt plaats van 19 tot 22 september 2019.
Reservaties en informatie op run.disneylandparis.com.

About Post Author