Ontdek deze lente je geluksmomenten met Duffy en vrienden in Hong Kong Disneyland

Vier de zoetste lente met Duffy and Friends

Dit jaar heeft het verhaal van vriendschap tussen Duffy en zijn vrienden een prachtig nieuw hoofdstuk. Duffy, ShellieMay, Gelatoni, StellaLou, CookieAnn en hun nieuwe vriend, ‘Olu Mel, verschijnen in Main Street, USA met schattige paas-rekwisieten die perfect zijn om selfies te maken met je vrienden. Ondertussen moeten aspirant-artiesten die hun favoriete Disney-personages tot leven willen brengen, een kijkje nemen in de Animation Academy, waar een Disney-artiest hen voor het eerst leert hoe ze Duffy en StellaLou kunnen tekenen.En geen paasviering zou compleet zijn zonder konijnen. Agent Judy Hopps van Zootopia en het Witte Konijn van Alice in Wonderland zullen ook in het park verschijnen terwijl ze het hele seizoen lang verrassende momenten willen bezorgen.Nieuwe lekkernijen van Duffy and Friends

Ga naar Corner Cafe Hosted by Coca-Cola® voor de “Xiao Long Bao Style Dessert Set with Flower Tea” met een heerlijk Xiao Long Bao Dessert in de smaken yuzu, mango en kokos pandan. Het wordt gecombineerd met chocolaatjes in de vorm van Duffy en ShellieMay en een kopje kruidenthee, perfect voor een ontspannen tijd. Als je alles op één bord wilt hebben, probeer dan het ‘Duffy and Friends All Day Breakfast Style Dessert met’ Olu Mel the Musician ‘. Dit bevat lekkernijen in de vorm van alle zes Duffy-personages, maar wees gewaarschuwd: het is misschien te schattig om te eten!

Gasten die door het park zwerven, moeten ook onthouden dat ze een Duffy en ShellieMay Character Lollipop Cookie in handen moeten nemen voor foto’s, terwijl degenen die op zoek zijn naar lekkernijen met Pasen-thema de Crispy Cream Caramel with Vanilla Cake of Meringue Lemon Cake niet mogen missen.

In de Disneyland Resort-hotels in Hong Kong biedt Walt’s Cafe een selectie desserts met Duffy and Friends-thema in het nieuwe Walt’s Dessert Station. Besties kunnen hun vriendschap ook vieren door te genieten van de ‘Colourful Tea Zone – Duffy and Friends’ afternoontea set. Met een verrukkelijke variëteit aan zoetigheden, cupcakes en versgebakken scones, wordt dit lust voor het oog prachtig gepresenteerd op een houten bord met de woorden “Sweet Sweet Friends” – als een magische herinnering aan de eeuwige kracht van vriendschap. Voor gasten die genieten van het geselecteerde menu in Dragon Wind of World of Colour Restaurant, kunnen hun kinderen deelnemen aan de eigen paasei-chocoladesessie van dit seizoen voor extra feestelijk plezier!

Verwen uzelf en die ene speciale persoon met de nieuwste merchandise

Dit jaar bevat de exclusieve ‘Spring into Dance’-serie meer dan 30 merchandise-items met Mickey and Friends en Duffy and Friends, waaronder pluchen speelgoed met konijnenoren, tashangers, haaraccessoires en andere items die zeker ieders hart zullen veroveren. Van de Duffy and Friends Easter Bunny-serie die de onbreekbare vriendschapsband benadrukt, tot de Easter Capsule Egg Bag Charm met Mickey en zijn vrienden in kleurrijke paasei-kostuums, deze nieuwe toevoegingen beloven je te verrassen en te verrukken. Ondertussen, als je een StellaLou-fan bent, mis dan deze lente niet haar nieuwe serie, het is er zeker een om aan je collectie toe te voegen!


About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *