Nieuwe show aangekondigd voor Disneyland Paris met de Disney Schurken

Ondanks de geruchten afgelopen dagen dat Disneyland Paris plannen had om de Halloween Soireé niet te laten doorgaan heeft Disney deze geruchten ontkracht en gaf ons meer details wat we kunnen verwachten van deze avond inclusief een nieuwe show met de Disney Schurken.


De Halloween Soireé zal afgesloten worden samen met de Disney Schurken tijdens  “Reveal your inner Villain” op Central Plaza voor het kasteel. Maleficent, Cruella de Vil, Captain Hook, Jafar zullen alvast van de partij zijn en nog meer Disney Schurken (wat nog een verrassing is) kunnen niet wachten om te feesten.

En er zal nog meer te beleven zijn tijdens de Halloween Party:

Zet je schrap voor HET Halloweenfeest van het jaar, op 31 oktober van 20.00 uur tot 02.00 uur in Disneyland Paris!

In de nacht van 31 oktober 2021 nodigen de ondeugende Disney Schurken je uit om mee te doen en je innerlijke schurk los te laten! Geniet van attracties die zijn tot 02.00 uur, Selfie Spots, verrassende optredens van spookachtige paradewagens, exclusieve shows, dansfeesten en nog veel meer! Voor volwassenen, gezinnen en geesten van alle leeftijden. 

Een oogverblindende transformatie van Disneyland Park

Disneyland Park is gekleed in oranje en zwart: Halloween-versieringen, griezelige muziek, mist en meer zullen je onderdompelen in een angstaanjagende leuke sfeer.

Attracties open tot 02.00 uur! 

Berijd onze huiveringwekkende attracties tot in de vroege uurtjes en ontdek de altijd zo griezelige sferen die zijn neergedaald voor deze meest macabere gelegenheid. Knal? Jij zal zijn!

Ontdek onze andere verrassende Selfie Spots en verrassingen!

De nacht is gevallen … Disney-personages in hun spooktaculaire kostuums zijn overal in Disneyland Park te vinden tijdens deze waanzinnige leuke avond. Vind ze of laat je door nachtelijke Halloween-optredens van spookachtige praalwagens!

Schud je botten op een van onze maanverlichte dansvloeren

Ga naar een Mexicaans feest in volle gang in het hart van Frontierland, dans op hits uit de jaren 80 tot 2000 in Discoveryland en mis de Grand Finale niet: de Electro-avond in de buurt van Sleeping Beauty Castle!

Exclusieve shows voor het hele gezin!

Nieuw  – Onthul je innerlijke schurk! Doe mee met de grote finale van Disney-schurken met Maleficent, Cruella de Vil, Captain Hook, Jafar en vele andere Disney-schurken voor het kasteel van Doornroosje voor een hels leuke finale!

Nieuw  – Skeletoon Party met Goofy en zijn zoon Max Een levendige hiphopmuziekshow voor alle leeftijden, waar de botten van steigerende skeletten vrolijk meerammelen op de melodieën, die voorbijgaan met Goofy en Max.

De Kapitein Haak Piraten Academie

Hook laat je, met hulp van zijn crew, zien hoe het is om het leven van een piraat te leiden! Een interactieve show voor alle leeftijden!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *