Nieuwe prijsstijging jaarpassen Disneyland Paris

Disneyland Paris is opzoek naar vers geld en dat is iets wat ze niet proberen te verbergen met wekelijks berichtgevingen over prijsstijgingen en nieuwe betalende services zoals Premier Access en Guaranteed Access voor de Lion King show en ook de jaarpassen worden duurder.

Er zijn al langer dan vandaag geruchten dat Disneyland Paris hun jaarpassen opnieuw aan het herbekijken is, waarbij enkele jaarpashouders een paar maanden geleden een enquête kregen met vragen over prijs-kwaliteit en over nieuwe voordelen waaronder inbegrepen Premier Access voor attracties.

Toch is de prijsstijging een verrassing omdat veel Disneyland Paris fans eerder een gloednieuw assortiment verwacht hadden inplaats van een prijsstijging. Hoogst waarschijnlijk is de recente prijsstijging om de jaarpashouders voor te bereiden op het nieuwe assortiment dat verwacht word bij het begin van de 30ste verjaardag van het Franse Disney Resort.

Nieuwe prijzen jaarpassen (4/11/2021):

  • Discovery : 209€ (+€30)
  • Magic Flex: 299€ (+€40)
  • Magic Plus: 329€ (+€30)
  • Infinity: 479€ (+€30)

Nog niet zolang geleden besloot Disneyland Paris ook al om de verlening bonus van 4 extra maanden te veranderen naar de korting van -15% en ook dat was al reeds een slimme prijsstijging + het feit dat je je jaarpas opnieuw sneller zult moeten verlengen.

Jaarpashouders zijn bij aankoop van een jaarpaspoort nog steeds verplicht om een parkreservatie te maken om de Disney Parken te kunnen bezoeken.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *