Nieuwe posters & trailer High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3

Disney heeft een aantal nieuwe personageposters uitgebracht voor het derde seizoen van de “High School Musical: The Musical: The Series”, die op 27 juli 2022 naar Disney+ komt.

Elk van de 8 afleveringen van het derde seizoen wordt wekelijks op woensdag gestreamd, exclusief op Disney+. De Disney Branded Television-serie, gemaakt en geproduceerd door Tim Federle (“Ferdinand”, “Better Nate Than Ever”), is geïnspireerd op de succesvolle, twee keer met een Emmy Award bekroonde “High School Musical”-franchise. De muziekgedreven, GLAAD Media en Kids Choice Award-winnende serie heeft recordaantallen verzameld voor zijn soundtracks in de eerste twee seizoenen en vakantiespecial, met een verbazingwekkende 2 miljard gecombineerde streams tot nu toe.

Later deze zomer in première, seizoen drie van “High School Musical: The Musical: The Series” speelt zich af in Camp Shallow Lake, een slaapkamp in Californië, terwijl de Wildcats en hun medekampeerders klaar zijn voor een onvergetelijke zomer vol romantiek, avondklok -minder nachten en een voorproefje van het buitenleven. Met een high-stakes productie van “Frozen” aan de horizon EN een drama-gevulde “docu-serie” van de productie in de maak, zullen de Wildcats proberen te laten zien wie de “beste in de sneeuw” is zonder iemand in de kou te laten.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *