Vier het Gouden Tijdperk van Animatie met nieuwe “Disney100 The Decades” 1930s Items

Zet de band aan, zet de hippe muziek harder en ga mee op reis door het tweede decennium van Disney met Disney100 The Decades 1930s.

Deze gloednieuwe collectie, die vandaag wordt gelanceerd in shopDisney USA en in Disney Parken USA, neemt je mee terug naar de tijd van live bandmuziek, kruisbessentaarten en stelt de vraag “wie is er bang voor de Grote Boze Wolf?”

De maestro is klaar om de show te beginnen terwijl je in stijl walst met de Mickey Mouse The Band Concert Loungefly Mini-rugzak. Mickey speelt de rol van een bandleider, compleet met een gouden finish. “The Band Concert”, uitgebracht op 23 februari 1935, is de eerste Disney Mickey Mouse-tekenfilm die in kleur in première gaat!

Disney100


Fiddler Pig, Fifer Pig en Practical Pig zijn klaar om je pluche collectie thuis te vervoegen. Deze Three Little Pigs-plucheset bevat het pluchen trio geïnspireerd op Walt Disney’s klassieker “Silly Symphony Cartoon, The Three Little Pigs.” De met een Academy Award bekroonde korte film ging in première op 27 mei 1933.

Disney’s eerste Princess-personage is te zien op de met hartjes bedekte Snow White Ear-hoofdband voor volwassenen. Met een luxe strik, een met edelstenen bezaaide appelbroche en vintage “Sneeuwwitje en de zeven dwergen”-verhalenboekkunst. De film “Sneeuwwitje en de zeven dwergen” begon het publiek voor het eerst te entertainen op 21 december 1937 toen hij in première ging in het Carthay Circle Theatre in Hollywood, Californië.Oproep aan alle pinverzamelaars voor deze Clarabelle Cow en Horace Horsecollar Pin Set – Limited Release. Clarabelle staat bekend om haar liefde voor zang en dans en Horace om zijn hartelijke lach en muzikale talenten. De set van twee pinnen viert Disney’s beginjaren van animatie en zijn gelimiteerd uitgebracht.

Deze collectie staat gepland om op ShopDisney EU/FR/UK te komen vanaf 17 April 2023. Momenteel zijn is het nog de 1920’s die voor de Europese markt centraal staan met items van Steamboat Willie.