Nieuwe details Halloween seizoen 2019 in Disneyland Paris

Dit jaar zal het Halloween seizoen in Disneyland Paris opnieuw schrik en gelach bieden terwijl ze genieten van de unieke sfeer in de parken met een nieuwe show en geüpdatet attracties. Dit jaar krijgen de Disney Slechteriken, op die opnieuw het Disneyland Park overnemen, het gezelschap van Ursula, de boze zeeheks uit De Kleine Zeemeermin. Ook Mickey en zijn vrienden maken uiteraard hun opwachting.

Disney-schurken in een nieuwe show

Nieuw voor dit jaar is een volledige nieuwe show met de Disney Slechteriken, waarin Ursula na een lange tijd haar come-back maakt in Disneyland Paris, en opnieuw hebben ze enkele verrassingen in petto voor de gasten.

Herfstfeest met Mickey en zijn vrienden

De absolute favoriet onder de fans van Disneyland Paris is ongetwijfeld “Mickey’s Halloween Party”. Deze niet te missen Halloween parade komt terug met fantastische Disney figuren zoals Donald en zijn neefjes, de 3 biggetjes en nog veel meer. Ook de nieuwe paradewagen van vorig jaar “Mickey’s Illusion Manor” zal opnieuw deelnemen met Mélanie Ravenswood in haar trouwjurk en de zombies van Phantom Manor.

Ontmoet Disney figuren in hun Halloween outfit

Malafide kan natuurlijk niet ontbreken, zij zal opnieuw gasten ontmoeten achter het kasteel. Veel andere Disney figuren dragen een speciale Halloween outfit zoals Minnie, Stitch en Max in hun nieuwe kostuum en ook Cheshire Cat uit Disney’s Alice in Wonderland.

Attracties

Vorig jaar was het nog niet mogelijk, maar dit jaar kan je ook tijdens Halloween opnieuw Phantom Manor bezoeken, de iconische attractie in Disneyland Paris dat opnieuw open is na een grote en vooral lange renovatie periode.

In het Walt Disney Studios Park moet je absoluut naar de Tower of Terror die aangepast zal worden voor het Halloween seizoen met willekeurige drops.

Tijdens het Halloween seizoen zal ook het Disneyland Paris opnieuw leuk versierd worden met pompoenen en leuke spoken die in Main Street USA te vinden zijn.


? Wil je graag met het Halloween seizoen naar Disneyland Paris bekijk dan snel van welke aanbieding je momenteel kan genieten ! Klik hier >>


? Het hoogtepunt tijdens het Halloween seizoen is de jaarlijkse Halloween Soirée. Dit jaar zijn er niet 1, maar 2 avonden gepland. Deze party’s zijn ieder jaar uitverkocht, dus wees tijdig met het bestellen van je tickets. Bestel vandaag nog je tickets hier ! >>

About Post Author