Nieuwe details, concept art onthuld voor Pixar Place Hotel in Disneyland Resort

Nieuwe avonturen liggen in het verschiet als Disney’s Paradise Pier Hotel opnieuw wordt bedacht en omgevormd tot Pixar Place Hotel in Disneyland Resort!

Dit hoogbouwhotel met 15 verdiepingen kijkt uit over Disney California Adventure Park. Het is je misschien al opgevallen dat de buitenkant van het hotel een frisse nieuwe look heeft gekregen! Terwijl Disney’s Paradise Pier Hotel tijdens deze overgang gasten blijft verwelkomen, willen we een kleurrijke glimp delen van hoe Pixar Place Hotel er in de toekomst uit zal zien als de transformatie deze winter is voltooid. Wanneer voltooid, zal Pixar Place Hotel het enige volledig Pixar-themahotel in de Verenigde Staten zijn!

Pixar Place Hotel


De lobby zal de komende maanden blijven evolueren en zal de geliefde Pixar-beelden gaan combineren met de eigentijdse setting van het hotel. Wanneer de transformatie is voltooid, zullen iconische beelden van Pixar-films bij de receptie staan, met personages die meer dan levensgroot zijn afgebeeld in samengestelde kunstwerken.

Als gasten deze winter de hotellobby binnenkomen, worden ze begroet door de Pixar-lamp die speels balanceert op de bal! Een grillige, kleurrijke, op personages geïnspireerde mobiel zal erboven hangen en gasten verwelkomen in het opnieuw ontworpen lobbyatrium.Later deze zomer kunnen overnachtende gasten spetteren in een geheel nieuwe waterspeeltuin geïnspireerd op “Finding Nemo”, waar de favoriete vis en zijn vrienden samen met families stoeien. Zie Crush the sea turtle bovenop een 55 meter lange waterglijbaan, Hank die rondhangt bij het pop-jet splashpad en meer!

Later dit jaar wordt er een speelveld voor het hele gezin aan het deck toegevoegd met activiteiten die zijn geïnspireerd op de beroemde korte films van Pixar. Interactieve games en fantasierijk vrij spel vieren favoriete vrienden uit ‘La Luna’, ‘Bao’, ‘For the Birds’ en ‘Burrow’. En als het tijd is om te ontspannen, kunnen gasten genieten van eten en drinken onder de verliefde parasols van “The Blue Umbrella”.

’s Nachts is het pooldeck de ideale plek om te genieten van een fantastisch uitzicht op het vuurwerk van het Disneyland-park en te loungen bij gezellige, op karakter geïnspireerde vuurkorven met familie en vrienden.Dit najaar onthult het hotel een nieuw restaurant in het resort, Great Maple. Dit moderne Amerikaanse eetcafé in Zuid-Californië is gespecialiseerd in speelse interpretaties van luxe comfortfood. Het restaurant op de begane grond serveert de hele dag ontbijt, lunch en diner en is gemakkelijk toegankelijk voor hotelgasten, lokale diners en pretparkbezoekers!

Signature gerechten om over te dromen? Zoals de Buttermilk Fried Chicken & Maple Bacon Donuts, de Cajun Shrimp & Cheddar Biscuit Benedict en de Soda Pop-Braised Baby Back Ribs! Great Maple heeft ook een volledige bar met bier, wijn en cocktails.

De culinaire creativiteit van Great Maple zal in overvloed aanwezig zijn in het hele hotel, met eten en drinken bij het zwembad, evenals een nieuwe grab ‘n’ go coffeeshop en café in de buurt van de lobby, en uiteindelijk in de nieuwe conciërgelounge van het hotel.