Nieuwe concepts: San Fransokyo Square in Disney California Adventure at Disneyland

Deze zomer zal het voormalige Pacific Wharf in Disney’s California Adventure Park, in Disneyland Resort omgevormd worden naar San Fransokyo Square geïnspireerd door de film Big Hero 6.

San Fransokyo Square

Dit kunstenaarsconcept laat zien hoe de Pacific Wharf in het Disney California Adventure Park in Anaheim, Californië, in de zomer van 2023 zal veranderen in San Fransokyo Square, geïnspireerd op de met een Academy Award® bekroonde “Big Hero 6” van Walt Disney Animation Studios. Het San Fransokyo-plein neemt gasten mee naar de niet al te verre toekomst, in een fictieve mengelmoes van twee iconische steden: San Francisco en Tokio.

Wanneer de transformatie naar het San Fransokyo-plein in de zomer van 2023 is voltooid, zal een iconisch herkenningspunt van het gebied de San Fransokyo Gate Bridge zijn (hier afgebeeld), die de getijdenpoelen zal overspannen die het San Fransokyo-plein verbinden met de obelisk van het Paradise Gardens Park.

Een van de nieuwe aanbiedingen die in de zomer van 2023 naar het San Fransokyo-plein in Disney California Adventure Park in Anaheim, Californië komt, is de nieuwe haven van San Fransokyo Cervecería. Deze nieuwe locatie haalt inspiratie uit zijn tri-culturele invloeden, met bewegwijzering in het Engels, Japans en Spaans.

Wanneer gasten begin zomer van 2023 het San Fransokyo-plein betreden in Disney California Adventure Park in Anaheim, Californië, krijgen ze misschien de kans om Baymax tegen te komen in deze nieuwe meet & greet locatie.