Nieuwe avonturen op de wereldberoemde Jungle Cruise

De onlangs verbeterde Jungle Cruise-attractie is onlangs opnieuw geopend voor ontdekkingsreizigers en de ondeugende dieren zijn klaar in Disneyland. Disney Imagineers hebben een diepere duik genomen in het achtergrondverhaal van de komische personages, safari-avonturiers en gidsen die je zult ontmoeten op hun reis door de jungle.

Voor het eerst in de geschiedenis van Disney is een Cast Member te zien in een attractie in het Disney-park – een Jungle Cruise-schipper! Reizigers zullen een neushoorn vinden die de weg wijst naar de noodlottige schipper Felix terwijl zijn passagiers hem passeren.

De video hieronder belicht een paar bekende favorieten samen met het nieuwe plezier dat je kunt vinden op dit soms gevaarlijke, altijd hilarische rivieravontuur. Ook verschijnt één van onze geestige schippers – sommigen zeggen dat ze de echte sterren van de show zijn!

Je kunt deze Jungle Cruise-reis vandaag maken in Magic Kingdom Park, waar alle nieuwe avonturen binnenkort voltooid zullen zijn. Waar je ook kiest om je avontuur te beginnen, het gevaarlijkste deel van de reis is altijd hetzelfde: terugkeren naar de bewoonde wereld!

Na je avonturen in Disneyland Park, stop bij The Tropical Hideaway voor de nieuwe DOLE Whip® Pineapple Split, met DOLE Whip®, bosbessen, aardbeien en mandarijnen, gegarneerd met kokos-karamelsaus, geplette bakbananen, gedroogde hibiscus en geroosterde kokosnoot. Vanaf 16 juli en zolang de voorraad strekt, wordt het geserveerd in Jungle Cruise Dessert Bowl, die eruitziet als een Jungle Cruise-boot, compleet met een rood-wit gestreepte luifel!

About Post Author

Een reactie achterlaten