Nieuwe attractie in Walt Disney World: TRON Lightcycle / Run

TRON Lightcycle / Run is officieel geopend in het Magic Kingdom Park. De nieuwste attractie in het Walt Disney World Resort werd officieel voor het publiek geopend na een ceremonie met castleden die de magie tot leven brengen in de attractie. De attractie was eerst voorzien om te openen tijdens het begin van Walt Disney World 50ste verjaardag maar Disney besloot om de attractie te openen na “The Most Magical Celebration On Earth”..GA HET Grid IN:

Klim aan boord van je eigen Lightcycle en ga op een razendsnel avontuur, race tegen de meest dreigende programma’s van de Grid. Schiet langs je felle tegenstanders terwijl je probeert door 8 Energy Gates te komen en de overwinning van je team veilig te stellen. TRON Lightcycle / Run is een van de snelste achtbanen in elk Disney-pretpark ter wereld.

Voorzitter van Disney Parks, Experiences en Products, Josh D’Amaro, liet weten dan TRON Lightcycle / Run een ambitieuze start is van een transformerende toekomst van attracties die nog moeten komen. Disney CEO Bob Iger vertelde onlangs in een shareholders meeting dat er de komende jaren voor 17 miljard dollar geïnvesteerd zal worden in Walt Disney World.

TRON Lightcycle


Van het grote scherm tot het themapark:

In 1982 schreef Disney filmgeschiedenis met TRON, de eerste productie in zijn soort waarin live-actie werd gecombineerd met computergegenereerde beelden en tegenlichtanimatie. Deze iconische film inspireerde vervolgens videogames, stripboeken, een animatieserie en het vervolg TRON: Legacy uit 2010, evenals deze nieuwe Disney attractie.Virtuele wachtrij:

Er is een virtuele wachtrij voor TRON Lightcycle / Run. Gasten moeten de My Disney Experience-app gebruiken om deze attractie binnen te gaan. Er is geen stand-bywachtrij beschikbaar. Elke gast kan tijdens de reguliere parkuren maximaal één keer per dag een verzoek indienen om in deze virtuele wachtrij te komen.

Previous post Walt Disney World viert op 22 april de 25e verjaardag van Disney’s Animal Kingdom
Next post Heropeningsdatum ‘It’s a Small World’ in Disneyland Paris bekend!
Close