Nieuw uitgelekt concept art van de Spider-Man attractie in Disneyland

FOTO: WDW NEWS TODAY

Vandaag lekte de Amerikaanse Disney fansite WDW News Today een ontwerp uit van de nieuwe Spider-Man attractie voor Disneyland Anaheim en Disneyland Parijs.

Op het ontwerp zie je het instap perron waar bezoekers instappen in een cabines en gaan daarna op avontuur gaan met Spider-Man in deze interactieve darkride.

In april gaf Disneyland Parijs al enkele details prijs op de InsidEars conventie waarbij mensen van Marvel dit citeerde: 

“We breiden ons verhaaluniversum uit door een nieuwe organisatie, de Worldwide Engineering Brigade, te creëren als onze setting voor deze ervaring. Hoewel WEB is gebaseerd op klassieke personages zoals Peter Parker, is het een organisatie waar we allemaal deel van kunnen uitmaken – een organisatie die ons uitnodigt om met deze iconische helden te leven als nooit tevoren.

Naast de introductie van WEB, kunnen we niet wachten om een ​​gloednieuwe, hypermoderne interface te debuteren als onderdeel van deze leuke, interactieve attractie. Door een mix van nooit eerder vertoonde technologie en praktische effecten, zullen gasten zelf ervaren hoe het is om de capaciteiten van een Super Hero te hebben.”

Ondertussen is er op de plaats waar voormalig attractie”Armegeddon” stond afgebroken en worden er nu voorbereidende werken aangetroffen in het Backlot gedeelte voor de ombouw tot Marvel land waarbij ook de Rock ‘n’ Roller Coaster een Iron Man thema gaat krijgen.

Een openingsdatum is nog niet bekend, maar volgende maand zal Disney waarschijnlijk meer nieuws en details bekend maken op D23 over de Marvel landen.

 

Opslaan

About Post Author