Nieuw origineel nummer ‘You Are the Magic’ voor ‘Disney Enchantment’

‘Disney Enchantment’, het gloednieuwe avondspektakel dat naar Magic Kingdom Park komt als onderdeel van ‘The World’s Most Magical Celebration’, met oogverblindend vuurwerk, geliefde Disney-muziek en meeslepende projecties die zich uitstrekken van Cinderella Castle tot in Main Street USA, neemt je mee op een emotionele reis, waardoor je in jezelf kunt geloven en je dromen kunt waarmaken.

Philip Lawrence, die het originele nummer voor “Disney Enchantment” schreef, heeft zijn dromen zeker nagestreefd en waargemaakt. Philip begon als Cast Member bij Walt Disney World Resort en trad op in shows als “Festival of the Lion King” en “Tarzan Rocks!” Door hard te werken en vastberadenheid vond hij succes als songwriter en muziekproducent, ontving 18 GRAMMY-nominaties en won zeven GRAMMY Awards voor zijn samenwerking met Bruno Mars aan nummers als “Uptown Funk” en “24K Magic”. Nu is Philip teruggekeerd naar waar de magie voor hem begon.

Onder de titel ‘You Are the Magic’ inspireren de krachtige teksten van het nummer ons voor de reis die voor ons ligt en raken ze ons hart en onze geest. En ze stijgen naar emotionele hoogtepunten tijdens de climaxmomenten van ‘Disney Enchantment’, omdat we ontdekken dat we alleen maar naar binnen hoeven te kijken om de magie te ontbranden die al die tijd in ons was.

Philip Lawrence schreef niet alleen “You Are the Magic”, maar speelt het nummer ook in “Disney Enchantment”, samen met acteur en zangeres Kayla Alvarez, een ander voormalige Cast Member van Walt Disney World. Hier is een blik op de opname van dit ongelooflijke nieuwe nummer, terwijl de zang van Philip en Kayla samenkomt met het geluid van een volledig orkest en refrein:

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *