Nieuw in November 2020 op Disney Plus

De dagen worden opnieuw korter en buiten kouder, maar geen paniek want Disney Plus heeft tijdens de maand November enkele grote kleppers op het programma staan.


*Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Onward: Vanaf 6 november (Momenteel al te steamen in NL)

In een moderne fantasiewereld trekken twee elfenbroers, de tieners Ian en Barley, op een buitengewone queeste om te achterhalen of er nog een beetje magie over is in de wereld.

The Greatest Showman: Vanaf 20 november

Step right up… en betreed de magische verbeelding van een man die erop uit is om te onthullen dat het leven zelf de meest opwindende show van allemaal kan zijn. Geïnspireerd op de legende en ambities van Amerika’s eerste popcultuur impresario, P.T. Barnum, komt een inspirerend van armoe naar rijkdom verhaal over een onbezonnen dromer die uit het niets opstond om te bewijzen dat alles wat je maar kunt bedenken mogelijk is en dat iedereen, hoe onzichtbaar ook, een verbazingwekkend verhaal heeft te vertellen dat een spektakel van wereldklasse waardig is.

Muppets Now: Vanaf 6 november

“Muppets Now” is de eerste unscripted serie en de eerste originele serie van The Muppets Studio voor Disney+. In het zesdelige seizoen haast Scooter zich om zijn deadline te halen om de gloednieuwe Muppet-serie te uploaden voor streaming. Hij zal zich een weg moeten banen door alle obstakels, afleidingen en complicaties die de rest van de Muppet-bende met zich mee brengt.


Marvel 616: Vanaf 20 november

Marvel’s 616′ onderzoekt hoe Marvel’s rijke erfenis aan verhalen, personages en makers leeft in de wereld net buiten je deur. Elke documentaire, geregisseerd door een unieke filmmaker, verkent de raakvlakken van verhalen, popcultuur en fandom binnen het Marvel-universum. De afleveringen in deze anthologieserie werpen een licht op onderwerpen zoals de Marvel-artiesten over de hele wereld, de baanbrekende vrouwen van Marvel Comics, de “vergeten” personages van Marvel en nog veel meer.


LEGO STAR WARS HOLIDAY SPECIAL: Vanaf 17 november (wekelijks)

De “LEGO Star Wars Holiday Special” herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day, de feestdag werd voor het eerst geïntroduceerd in de “Star Wars Holiday Special” uit 1978. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken? 


Noelle: Vanaf 27 november

In de Disney+ kerstkomedie ‘Noelle’ is de dochter van Kris Kringle volop in de kerstsfeer. Maar dit jaar zou ze graag iets ‘belangrijks’ willen doen zoals haar geliefde broer Nick, die deze Kerst het roer overneemt voor haar vader. Wanneer Nick op het punt staat als een peperkoekkoekje te verkruimelen onder alle druk, stelt Noelle aan hem voor om een pauze te nemen en er even tussenuit te gaan … Maar wanneer hij niet terugkeert, moet Noelle haar broer vinden en hem op tijd terugbrengen om Kerstmis te redden.


INSIDE PIXAR: Vanaf 13 november

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.


THE WONDERFUL WORLD OF MICKEY MOUSE: Vanaf 18 november

Mickey Mouse en zijn vrienden komen naar Disney+ in de geheel nieuwe serie animatiekortfilms  ‘The Wonderful World of Mickey Mouse’. De serie is op Disney+ te ontdekken vanaf Mickey’s verjaardag op 18 november en is van de hand van dezelfde makers van de Emmy Award-winnende Disney Channel-serie ‘Mickey Mouse’. 
Mickey en zijn beste vrienden – Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto – gaan op hun grootste avontuur ooit en navigeren zich door een gekke wereld waarin de magie van Disney het onmogelijke mogelijk maakt. 


THE REAL RIGHT STUFF: Vanaf 20 november

Bijna zes decennia nadat NASA met succes zijn eerste astronaut de ruimte in stuurde en het vertrouwen van de wereld in het Amerikaanse ruimteprogramma herstelde, reist Disney+ terug naar het prille begin van de de Space Race met de première van “The Real Right Stuff” op vrijdag 20 november.
 
“The Real Right Stuff” vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van de eerste astronauten van het land, de originele Mercury 7, en put uit honderden uren archieffilm en radio-uitzendingen, interviews, homevideo’s en ander zeldzaam en nooit eerder vertoond materiaal om zo de kijkers mee terug te nemen naar de late jaren vijftig. De twee uur durende documentaire van National Geographic vormt zo een aanvulling op de Disney+ Original serie ‘The Right Stuff’, waarvan op dezelfde dag de seizoensfinale in première gaat.


BLACK BEAUTY: Vanaf 27 november

In deze moderne herbeleving van Anna Sewell’s tijdloze klassieker volgen we Black Beauty, een wild paard dat vrij in het Amerikaanse Westen geboren is.  Gevangen en weggenomen van haar familie, wordt Beauty naar Birtwick Stables gebracht waar ze het temperamentvolle tienermeisje Jo Green ontmoet.  Beauty en Jo smeden een onbreekbare band die Beauty door de verschillende hoofdstukken, uitdagingen en avonturen van haar leven voert.


THE INCREDIBLE DR. POL: Vanaf 6 november (SEIZOEN 9-13)

Volg het leven en de carrière van dr. Jan Pol. Deze dierenarts van Nederlandse afkomst heeft samen met zijn vrouw Diane een dierenpraktijk op het platteland in de Verenigde Staten. Samen zijn ze verantwoordelijk voor meer dan 25.000 dieren, gaande van geitjes tot tamme varkens. Dr. Pol en zijn collega’s hebben hun handen vol aan een grote variëteit patiënten en noodgevallen. 

MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN: Vanaf 6 november

De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem, maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar wanneer hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen “bijzondere” gave het enige is dat zijn nieuwe vrienden kan redden. 


En nog veel meer:

Vanaf 13 november:
Mr. Popper’s Penguins 
Dude, That’s My Ghost Seizoen 1 
Penny On Mars Seizoen 3 

Vanaf 20 november:
Ultimate Airport Dubai Seizoen 1-3 
Secrets of the Zoo Seizoen 1-2 

Vanaf 27 november:
Phineas & Ferb: Mission Marvel 
Far From Home: Adventures of Yellow Dog 

About Post Author

Een reactie achterlaten