Nieuw in December 2020 op Disney Plus

*Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Lijst gebaseerd op aanbod Disney Plus België

Mulan (2020): 4 december

De veelgeprezen regisseur Niki Caro brengt het epische verhaal van China’s legendarische krijger tot leven in Disney’s Mulan, vanaf 4 december te streamen op Disney+. Ga mee op deze epische reis waarin een onverschrokken jonge vrouw alles op het spel zet uit liefde voor haar familie en haar land, om één van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Wanneer de keizer van China een decreet uitvaardigt dat één man per gezin in het leger moet dienen om het land te verdedigen, neemt Hua Mulan de plaats van haar zieke vader in. Vermomd als een man, Hua Jun, wordt ze behoorlijk op de proef gesteld en moet ze haar innerlijke kracht benutten en haar ware potentieel omarmen.


GODMOTHERED: 4 december

Godmothered is een kerstkomedie over Eleanor (Jillian Bell), een jonge, onervaren goede fee-in-opleiding die, wanneer ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd, besluit de wereld te laten zien dat mensen nog steeds goede feeën nodig hebben. Eleanor vindt een oude brief terug van een 10-jarig meisje in nood. Wanneer ze haar opspoort ontdekt Eleanor dat het meisje, Mackenzie, ondertussen een 40-jarige alleenstaande moeder (Isla Fisher) is die voor een lokale nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren geleden verloren is, heeft Mackenzie het idee van “happily ever after” bijna opgegeven… Maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een gelukmakeover te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.


HIGH SCHOOL MUSICAL: THE MUSICAL: THE HOLIDAY SPECIAL: 11 december

De cast van “High School Musical: The Musical: The Series” zorgt voor een overvloed aan feel-good feestvreugde terwijl ze hun favoriete kerst-, chanoeka- en nieuwjaarsliedjes brengen in High School Musical: The Musical: The Holiday Special. De cast deelt anekdotes over hun meest memorabele feestdagen, de beste – en meest gênante! – cadeautjes, favoriete tradities, familiefoto’s en natuurlijk ook hun goede voornemens voor het nieuwe jaar.  Joshua Bassett debuteert daarbovenop ook een akoestische versie van een origineel nummer dat hij schreef voor het tweede seizoen van “High School Musical: The Musical: The Series”.


BEYOND THE CLOUDS: WHERE IT ALL BEGAN: Vanaf 4 december

Beyond the Clouds neemt een exclusieve kijk op de productie en de inspiratie achter de Disney+ Original “Clouds”. De docushorts zijn op Disney+ terug te vinden onder de extra’s voor de film. In totaal zijn er 9 afleveringen te ontdekken die wekelijks in première gaan.


ON POINTE: 18 december

On Pointe legt een seizoen vast van de wereldberoemde School of American Ballet (SAB) in New York City. Met ongekende toegang tot één van de beste balletinstituten voor jongeren ter wereld, volgt de serie het leven van de studenten van 8 tot 18 jaar die hun dromen om balletdansers te worden nastreven. Oudere studenten uit het hele land trainen hard voor hun professionele carrières, terwijl jongere studenten uit New York City repeteren en optreden in de klassieker “George Balanchine’s The Nutcracker” van het New York City Ballet op het podium van het Lincoln Center. 


SAFETY: 11 december

Safety is een drama dat is geïnspireerd op het krachtige verhaal van de voormalige Clemson University football safety Ray McElrathbey (Jay Reeves), een jongeman die geconfronteerd wordt met een reeks uitdagende omstandigheden en dankzij zijn toewijding en doorzettingsvermogen erin slaagt die te overkomen. Met de hulp van zijn teamgenoten en de gemeenschap in Clemson, vindt hij succes op het veld terwijl hij tegelijkertijd zijn 11-jarige broer Fahmarr (Thaddeus J. Mixson) opvoedt en verzorgt.


ARENDELLE CASTLE YULE LOG:18 december
DORY’S REEF CAM:18 december
DISNEY PARKS SUNRISE
:18 december

Geen betere manier om van de frisse winteravonden te genieten dan met het gezin gezellig samen in de zetel te zitten en vervoerd te worden naar verre bestemmingen over de hele wereld… In december vind je op Disney+ leuke nieuwe content waarmee je de sfeer in huis kan omtoveren. Schakel Dory’s Reef Cam in om in het water te duiken en kijk naar de waterdieren uit de wereld van Nemo en Dory. Selecteer Arendelle Castle Yule Log 2.0 voor een kalmerend achtergrondvuur of kies Disney Parks Sunrise waar elke aflevering de prachtige zonsopgang volgt in één van de parken in Walt Disney World, Orlando.


ZOMBIES 2: 11 december

Zed en Addison zijn terug op Seabrook High, waar ze na een heftig semester de mensen op school dichter bij elkaar willen brengen. Maar wanneer er een groep buitenstaanders – mysterieuze weerwolven – arriveert, dreigt de nieuwe vrede alsnog opgeschud te worden en ontstaat er een breuk in Zed en Addisons fonkelnieuwe romance.


THE FAULT IN OUR STARS: 18 december

Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. The Fault In Our Stars is gebaseerd op de bestseller “De weeffout in onze sterren” van John Green, en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde.


Disney Pixar SOUL: 25 december

In de nieuwste Pixarcreatie Soul maak je kennis met Joe Gardner (stem van Jamie Foxx), een muziekleraar op een middelbare school die de kans krijgt om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar een kleine misstap brengt hem van de straten van New York City naar The Great Before – een fantastische plaats waar nieuwe zielen hun persoonlijkheden, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze naar de aarde afreizen. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, werkt Joe samen met ‘ziel 22’ (stem van Tina Fey) die de aantrekkingskracht van het menszijn en de daarbijhorende ervaringen nooit heeft begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat er geweldig is aan het leven, ontdekt hij misschien wel de antwoorden op enkele van de belangrijkste vragen in het leven…

NIET TE MISSEN:

THE MANDALORIAN
DE SEIZOENSFINALE

Heeft de wereld van The Mandalorian en the Child jou ook zo gegrepen? Ontdek dan op 18 december hoe hun reis eindigt in dit gevaarlijke sterrenstelsel…

Nog dat is nog niet alles!

Vanaf 4 december:
Disney Family Singalong Pt. 2

THE MAKING OF OUT

Vanaf 11 december:
Kingdom of the Mummies S1

Vanaf 18 december:
We Bought a Zoo

ONCE UPON A TIME IN WONDERLAND (SEIZOEN 1)

Vanaf 25 december:

BURROW
Morning Light

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *