Nieuw in 2020: Disneyland Paris Prinsessen Run

Naast seizoenen biedt Disneyland Parijs het hele jaar door exclusieve evenementen om met familie of vrienden te beleven. Deze speciale evenementen bieden tal van verschillende ervaringen met universele thema’s:

Muziek – Drie jaar lang konden fans van elektronische muziek zich bewegen op het ritme van Electroland. En goed nieuws! Dit evenement is terug in 2020 voor meer spectaculaire feesten in het weekend van 4 juli 2020.

Sport – Met de vierde editie van Disneyland Paris Run Weekend in september kunnen gasten van alle leeftijden deelnemen aan onvergetelijke races in een unieke setting. En met de Disneyland Paris Leaders Cup LNB (van 15 tot 17 februari 2020) komen de beste teams van het Franse basketbalkampioenschap samen.

NIEUW – Van 8 tot 10 mei 2020 ontmoeten gasten elkaar voor een nieuwe runDisney-ervaring met de eerste editie van de Disneyland Paris Princess Run.

Met races voor hardlopers van alle leeftijden, medailles in beperkte oplage, professionele fotografen en de kans om Disney-personages te ontmoeten, is dit een echt betoverende ervaring.

About Post Author