NIEUW/Hoogtepunten op Disney Plus in de maand Juli 2021

NIEUW OP DISNEY+

*Let op: lijst gebaseerd op aanbod Disney Plus BE, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.Deze zomer ontdek je heel wat nieuws: van Black Widow tot Jungle Cruise, van Monsters aan het Werk tot Behind The Attraction en het laatste seizoen van Modern Family, Disney+ is in juli dé plaats voor de allerleukste films en tv-series!

MONSTERS AAN HET WERK: vanaf 7 juli

Monsters aan het Werk speelt zich af op de dag nadat de Monsters en Co. energiecentrale begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Dat allemaal dankzij Mike en Sulley’s ontdekking dat lachen tien keer meer energie oplevert dan gillen. De nieuwe film volgt het verhaal van Tylor Knauwtand, een enthousiast jong monster dat als beste leerling van de klas afstudeerde aan de Monsters Universiteit. Tylor heeft er altijd van gedroomd een Schrikker te worden, totdat hij een job krijgt bij Monsters en Co. en ontdekt dat bangmaken uit de mode is en lachen hip is. Tylor wordt tijdelijk verplaatst naar het Monsters En Co. OnderhoudsTeam (MECOT), waar hij moet samenwerken met een buitenbeentje terwijl hij probeert een Grappenmaker te worden.


Behind the Attraction: vanaf 21 juli

Ga mee achter de schermen van de magische Disney Parken en ontdek de magie achter de attractie! Achter de Attractie, van uitvoerend producenten Dwayne Johnson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss, onthult hoe de Haunted Mansion werd gevuld met 999 ‘happy haunts’, hoe de Twilight Zone Tower of Terror™ werd getransformeerd tot Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! (en hoe ze de zwaartekracht daarbij trotseerden) en waarom het zo lang duurde voor Space Mountain werd gelanceerd. Van Jungle Cruise tot It’s a Small World en Star Wars: Galaxy’s Edge – de attracties in de Disney Parken hebben al miljoenen monden doen openvallen van de jaren ‘50 tot vandaag. En dit is het verhaal van hoe ze dat hebben gedaan.BLACK WIDOW: vanaf 9 juli (Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop)

In de spannende spionagethriller Black Widow van Marvel Studios, wordt Natasha Romanoff, aka Black Widow, geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die haar terug katapulteert naar haar eigen duistere verleden. Achtervolgd door een kracht die haar kost wat kost ten val wil brengen, moet Natasha afrekenen met haar vroegere leven als spion en met de verbroken relaties uit de tijd voor ze een Avenger werd. Black Widow is de eerste film in Fase Vier van het Marvel Cinematic Universe.


JUNGLE CRUISE: vanaf 30 juli (Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop)

Trek samen met publieksfavorieten Dwayne Johnson en Emily Blunt op het avontuur van je leven met Disney’s Jungle Cruise, een levendige en sensationele tocht door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff en de onverschrokken wetenschapper Dr. Lily Houghton.


SPIDEY EN ZIJN GEWELDIGE VRIENDJES (SHORTS)

Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales vormen samen Team Spidey. De drie beleven heldhaftige avonturen en proberen hun gemeenschap te beschermen en te redden. In deze animatiereeks maken kleuters en hun familie kennis met de wereld en de personages van Marvel’s Spidey en zijn geweldige vriendjes.


RACE TO THE CENTER OF THE EARTH: vanaf 14 juli
 
Deze reality show volgt vier teams die op verschillende plekken ter wereld starten aan een helse tocht om als eerste het middelpunt van de planeet – midden in een oceaan – te bereiken.SHARKFEST:

16 juli:
SHARK VS. WHALE
 
23 juli:
PLAYING WITH SHARKS

In de maand juli dompelt Disney+ de kijker onder in de wondere onderwaterwereld van haaien. Op 16 juli duikt de eerste special Shark VS. Whale naar je scherm, gevolgd door de Disney+ Original film Playing with Sharks die vanaf 23 juli exclusief op Disney+ gestreamd kan worden. Meer dan genoeg om je tanden in te zetten!


MARVEL STUDIOS LEGENDS: vanaf 7 juli
(Nieuwe aflevering)

In Marvel Studios Legends passeren alle helden en schurken de revue die binnenkort hun opwachting maken in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in de toekomst op je loslaat. In deze aflevering staat Black Widow centraal.


MARVEL STUDIOS ASSEMBLED: THE MAKING OF LOKI: vanaf 21 juli

Assembled is een meeslepende documentairereeks over het creatieproces van de nieuwste shows en bioscoopfilms van Marvel Studios.TURNER & HOOCH: vanaf 21 juli

Wanneer een ambitieuze, gepolijste US Marshal een grote, onhandelbare hond erft, beseft hij al snel dat de hond die hij niet heeft gewild misschien wel de partner is die hij nodig heeft. Josh Peck speelt de rol van Scott Turner, zoon van detective Scott Turner die in 1989 vertolkt werd door Tom Hanks in de gelijknamige film.


TO CATCH A SMUGGLER: vanaf 2 juli
(Seizoen 1)

124 miljoen mensen komen jaarlijks de VS binnen via de vliegvelden, een nonstop vloedgolf aan mensen. Verstopt tussen hen bevindt zich een eindeloze stroom aan smokkelwaar en slechte intenties. De alerte mannen en vrouwen van de Department of Homeland Security beschermen de grenzen, waarbij hun agentschappen een drieledige bescherming vormen van Amerika’s vliegvelden. DHS doet alles om de smokkelaars te pakken.


DEADLY INSTINCTS: vanaf 21 juli
(Seizoen 1)

In elke aflevering van Deadly Instincts passeert een verzameling van tientallen uiteenlopende dieren de revue. De serie wordt verteld in een pittige, eigentijdse stijl die de rijke de geschiedenis van de natuur op een geheel nieuwe manier laat zien. Elke dierenscène begint bij een crisis en gaat dan terug naar de unieke gebeurtenissen die het dier, roofdier of prooi, tot dat moment hebben geleid.KNABBEL EN BABBEL: PARK LIFE: vanaf 28 juli

Twee kleine herrieschoppers beleven grote avonturen terwijl ze proberen te genieten van het leven in een groot stadspark. De nerveuze piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel vormen het perfecte contrasterende koppel: ze zijn beste maatjes en maken elkaar hoorndol. In hun eeuwige jacht op nootjes worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.


STUNTMAN: vanaf 23 juli

Van uitvoerend producent Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Dany Garcia van Seven Bucks Productions, en geregisseerd door Kurt Mattila. Stuntman volgt de hoogte-en dieptepunten van de stuntman en Hollywoodveteraan Eddie Braun wanneer hij een stunt probeert die volgens velen de gevaarlijkste is in de filmgeschiedenis. In de voetsporen van zijn jeugdidool, Evel Knievel, kijkt Braun terug naar hoe hij meerdere auto-ongelukken, explosies en levensgevaarlijke sprongen heeft overleefd tijdens zijn meer dan 30-jarige carrière in film en televisie. Nu hij midden in de 50 is en zijn pensioen overweegt, besluit Braun een buitengewone carrière af te sluiten door Evel Knievel’s beruchte mislukte Snake River Canyon-raketsprong na te bootsen. Stuntman ging in 2018 in wereldpremière op het LA Film Festival en won de publieksprijs voor Beste Documentaire.


TURNING TABLES WITH ROBIN ROBERTS: vanaf 28 juli

Ga de persoonlijke tour op met Robin Roberts en enkele van Hollywood’s revolutionaire vrouwen die getuigen over de ongelooflijke belevenissen op hun pad naar zingeving. Elke aflevering is een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie. Ontdek nooit eerder gehoorde verhalen over hoe deze baanbrekers werden geconfronteerd met hun kwetsbaarheid, authenticiteit en intuïtie. Ontdek wat ze met elkaar gemeen hebben en kom te weten hoe hun verhalen en ervaringen kansen creëerden voor expansie en evolutie.NIEUW OP Disney+ Star

SUMMER OF SOUL: vanaf 30 juli

Dit gelauwerde regiedebuut van Ahmir ‘Questlove’ Thompson, voor Onyx Collective en Searchlight Pictures, zoomt in op het Harlem Cultural Festival in de zomer van 1969. Het is een krachtige en meeslepende documentaire die het midden houdt tussen een muziekfilm en het historisch verslag over een legendarisch eerbetoon aan de zwarte geschiedenis, cultuur en mode.


MIXED-ISH: vanaf 14 juli
(Seizoen 1)

In deze spin-off van de hitserie black-ish vertelt Rainbow Johnson hoe het was om in de jaren ‘80 op te groeien in een gezin van gemengde afkomst. Ze beschrijft de constante dilemma’s van het gezin, de eeuwige strijd tussen je aanpassen of trouw blijven aan jezelf. Bows ouders, Paul en Alicia, besluiten om van een hippie-commune naar de buitenwijken te verhuizen om beter voor hun familie te kunnen zorgen. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, zoeken Bow en haar broers en zussen hun weg op een school waar ze worden gezien als zwart noch wit.


GROWN-ISH: vanaf 14 juli
(Seizoen 1-2)

Volg Zoey Johnsons eerste stappen op de universiteit en haar hilarische reis naar volwassenheid. Uitvoerend producent van black-ish, Kenya Barris, brengt een eigentijdse kijk op de huidige problemen van studenten en leerkrachten in het hoger onderwijs.


MODERN FAMILY: vanaf 21 juli
(Seizoen 11)

n Modern Family schittert de Pritchett-Dunphy-Tucker clan, een heerlijk grote samengestelde familie. Deze drie families geven een eerlijke en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms verwrongen band binnen het moderne gezin.


SNOWFALL: vanaf 21 juli
(Seizoen 1- 3)

Deze historische dramareeks speelt zich af in Los Angeles in 1981, aan het begin van de crack- en cocaïne-epidemie. Het verhaal belicht de grote impact van de drugsepidemie op de cultuur en volgt drie personages op een gewelddadige ramkoers: Franklin Saint, een jonge drugshandelaar op zoek naar macht; Gustavo Zapata, een Mexicaanse worstelaar die gangster werd op zoek naar zijn American dream; en Logan Miller, het buitenbeentje van een prominente familie die wanhopig probeert te ontsnappen uit de schaduw van zijn vader.


PITCH: vanaf 28 juli
(Seizoen 1)

Maak kennis met Ginny Baker, een knappe, stoere en ongelooflijk getalenteerde atleet die op slag de beroemdste persoon van het land wordt wanneer ze door de San Diego Padres wordt opgeroepen om haar Major League-debuut te maken. Ginny werd door haar veeleisende vader al jaren klaargestoomd voor dit moment, maar het einde van haar onwaarschijnlijke reis is het begin van een bijna onmogelijke uitdaging: het vertegenwoordigen van haar gender terwijl ze begint aan een voorspoedige honkbalcarrière in de felle schijnwerpers van de media.


Walibi Belgium - Online promoties

COYOTE UGLY: vanaf 9 juli

Violet Sanford (Perabo) is wanhopig en blut en verhuist naar New York om haar droom om een bekende songwriter te worden na te jagen. Ironisch genoeg vindt de verlegen, onschuldige Violet een baan als barmeisje in de hipste nachtclub van de stad: Coyote Ugly.


CHRONICLE (2012): vanaf 23 juli

In deze spannende, psychologische thriller doen drie middelbare schoolvrienden een buitengewone ontdekking in een ondergrondse grot waarna ze plots bovennatuurlijke gaven krijgen. Ze kunnen voorwerpen met hun geest verplaatsen en vernietigen, en na een tijdje kunnen ze zelfs vliegen. Maar wanneer onschuldige grappen plaatsmaken voor gevaarlijke stunts, loopt hun leven uit de hand en volgt een explosieve, adembenemende climax!

EN DAT IS NIET ALLES!

2 juli:
Nixon

9 juli:
Air Force One (1997)
Hitman

16 juli:
Deuce Bigalow
Mike and Dave Need Wedding Dates
Why Him
Crazy Heart

23 juli:
Hallo Bungalow
Courage Under Fire
Mission To Mars

30 juli:
Wilson
Hot Shots!
Hot Shots! Part Deux
A Private War


About Post Author

Een reactie achterlaten