NIEUW/Hoogtepunten op Disney Plus in de maand Februari 2021

*Let op: lijst gebaseerd op aanbod Disney Plus BE, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

FLORA & ULYSSES: vanaf 19 februari

Vanaf volgende maand is Disney’s Flora & Ulysses te zien op Disney+. Dit heerlijke komische avontuur is gebaseerd op het Newberry Award-winnende boek over de 10-jarige Flora, een grote stripfan en zelfverklaarde cynicus wiens ouders net uit elkaar zijn gegaan. Flora redt een eekhoorn, die ze Ulysses noemt. Tot haar grote verbazing heeft het diertje unieke superheldenkrachten. Samen trekken ze op een knotsgek avontuur vol grappige wendingen dat Flora’s leven en haar perspectief voor eeuwig zal veranderen…


INSIDE PIXAR (nieuwe afleveringen): vanaf 12 februari

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.


WANDAVISION: (Elke vrijdag een nieuwe aflevering)

Ben je al gestart met Wandavision? Nee? Waar wacht je nog op?! Laat je volledig inpakken door deze eerste serie van Marvel Studios die exclusief werd gemaakt voor Disney+. Stream de serie vandaag nog en maak kennis met Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff en Paul Bettany als Vision –  twee wezens met superkrachten in een schijnbaar ideaal leven waar niets is wat het lijkt…


THE MUPPET SHOW (S1-5): vanaf 19 februari

Het doek gaat omhoog voor The Muppet Show! Doe mee met Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, de Zweedse Kok en vele anderen in deze baanbrekende twist op de klassieke variétéshow. Originele liedjes worden gecombineerd met sketches en gaststerren tot een primetime hit voor alle leeftijden!


MYTH (geïnspireerd op Disney’s Frozen 2): vanaf 26 februari

In een betoverend bos rond Arendelle vertelt een familie een verhaaltje voor het slapengaan. Samen worden ze getransporteerd naar een levendige en mystieke wereld waar de vier elementen (geïnspireerd op Disney’s Frozen 2) tot leven komen en de mythe over hun verleden en toekomst wordt onthuld.


AFRICA’S HIDDEN WONDERS: vanaf 12 februari

Van woeste woestijnen en actieve vulkanen tot immense meren en rivieren: Afrika is een land van extremen. Op dit adembenemende continent strijden dieren om te overleven in enkele van de zwaarste omstandigheden ter wereld.


MICKEY GO LOCAL: vanaf 26 februari

Mickey en zijn vrienden verkennen het beste van Singapore en Maleisië: van eten en traditionele kleding tot iconische moderne architectuur. Soms zijn ze de toeristen die ronddolen en soms zijn ze de lokale bevolking die je het dagelijkse lokale leven toont, maar ze slagen er altijd in om in grappige en vermakelijke situaties terecht te komen.

NIEUW vanaf 23 februari: Disney Plus Star

een nieuwe categorie vol met extra content!

BIG SKY: vanaf 23 februari

De nieuwste serie van de visionaire verhalenverteller David E. Kelley (Big Little Lies) is Big Sky, een intense thriller waarin privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt de krachten bundelen met Cody’s van hem vervreemde vrouw, de ex-agente Jenny Hoyt. Samen gaan ze op zoek naar twee zussen die werden ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Als ze ontdekken dat de zussen niet de enige meisjes zijn die in die buurt zijn verdwenen, start een race tegen de klok om hen te vinden voor het te laat is.


LOVE, VICTOR: vanaf 23 februari

Love, Victor is het 10-delige vervolg op de succesfilm Love, Simon van dezelfde makers. De serie volgt Victor, een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Victor heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid. Wanneer het hem bijna te veel wordt, roept hij de hulp in van Simon om door de ups en downs van de middelbare school te navigeren.


24: vanaf 23 februari

Kiefer Sutherland is de ster in deze baanbrekende televisieserie waarbij het volledige seizoen is gewijd aan één dag. Elk van de 24 afleveringen focust zich op een uur van Jack Bauers hectische dag en wordt in real time verteld.


HOW I MET YOUR MOTHER: vanaf 23 februari

How I Met Your Mother is een komische serie over Ted (Josh Radnor) en zijn hobbelige liefdesparcours. Het verhaal begint wanneer Marshall (Jason Segel), Teds beste vriend, verklapt dat hij zijn jeugdliefde Lily (Alyson Hannigan), een kleuterjuf, ten huwelijk wil vragen. Ted beseft plots dat hij zich moet haasten als hij ooit de ware liefde wil vinden. Zijn vriend Barney (Neil Patrick Harris) – met zijn eindeloze stroom aan (vaak ongehoorde) meningen, een grote voorliefde voor maatpakken en een onfeilbare strategie om vrouwen te versieren – helpt hem met zijn zoektocht. Wanneer Ted Robin (Cobie Smulders) ontmoet was het liefde op het eerste gezicht. Maar wanneer de relatie spaak loopt, weet Ted dat het leven iets anders voor hem in petto heeft. 


PRISON BREAK: vanaf 23 februari

Michael Scofield (Wentworth Miller) is een hopeloze man in een hopeloze situatie. Zijn broer, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), is ter dood veroordeeld en zal over enkele maanden worden geëxecuteerd voor een moord die hij volgens Michael niet heeft gepleegd. De tijd dringt en Michael ziet geen betere optie dan een bank beroven zodat hij samen met zijn broer wordt opgesloten in Fox River State Penitentiary. Elke aflevering van deze intrigerende serie onthult nieuwe puzzelstukjes: Michael bedenkt zijn ultieme ontsnappingsplan en probeert een vergaande samenzwering op nationale schaal op te lossen om zijn broers naam te zuiveren.


THE X-FILES: vanaf 23 februari

In The X-Files volgen we de FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) die zich ontfermen over de X-Files, onopgeloste zaken die aan het paranormale zouden kunnen gelinkt worden. Mulder, die beweert als klein jongetje gezien te hebben hoe zijn zus door aliens werd ontvoerd, is er rotsvast van overtuigd dat er een hele wereld bestaat die rationeel niet verklaard kan worden. En Scully, een arts van opleiding, blijft steeds vastberaden om te bewijzen dat wetenschap zelfs datgene kan verklaren wat onverklaarbaar lijkt. Niets – zelfs niet haar eigen mogelijke alienontvoering – kan haar van gedachten doen veranderen.  


BLACK-ISH: vanaf 23 februari

Net als elke ouder willen Andre ‘Dre’ (Anthony Anderson) en Rainbow (Tracee Ellis Ross) Johnson het beste voor hun gezin. Maar de kindertijd van hun kroost verschilt toch wel heel veel van die van hen zelf. Ze beseffen nu twee dingen: als je je kinderen meer wil geven dan je zelf had, heeft dat grote gevolgen. En op die gevolgen zijn de liefdevolle ouders totaal niet voorbereid. ‘Pops’ (Laurence Fishburne), Dres vader, geeft hen maar al te graag zijn ouderwetse visie op de familieperikelen.


Voor het uitgebreide overzicht van films/series dat naar Star zal komen kun je onderaan klikken.


Volgens verschillende bronnen zal er ook content komen deze maand vanuit de Disney Parken. Met een video van de opening van Shanghai Disneyland van 5 jaar geleden en een vooraf opgenomen video van avondspektakel Disney Illuminations uit Disneyland Paris vanaf 26 februari op Disney Plus.

(niet bevestigd door Disney Plus BE)

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *