NIEUW/Hoogtepunten op Disney Plus in de maand augustus 2021

NIEUW OP DISNEY+

*Let op: lijst gebaseerd op aanbod Disney Plus BE, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

CRUELLA (Zonder VIP Acces): vanaf 27 augustus

Academy Award® winnares Emma Stone (La La Land) schittert in Disney’s Cruella, een live-action film over het rebelse begin van een van de beroemdste – en meest modieuze – schurken uit de cinema: de legendarische Cruella de Vil. De film speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, het hoogtepunt van de punkrockrevolutie. We volgen de jonge oplichtster, Estella (Emma Stone), een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar creaties. Ze raakt bevriend met twee jonge dieven die haar voorliefde voor kattenkwaad op prijs stellen. Samen slagen ze erin om een leven op te bouwen in de straten van Londen. Op een dag trekt Estella’s modetalent de aandacht van Barones von Hellman (Emma Thompson), een verwoestend chique en angstaanjagend elegante mode-legende. Hun ontmoeting zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die Estella dwingen om haar slechte kant te omarmen. Zo verandert ze in de onstuimige, modieuze, op wraak beluste Cruella.

MARVEL’S WHAT IF…?: vanaf 11 augustus

What If…? draait de rollen om en geeft belangrijke gebeurtenissen uit de MCU-films een nieuwe twist. Deze allereerste animatiereeks van Marvel Studios zoomt in op verschillende helden uit het Marvel Cinematic Universe, met stemmen van heel wat gekende sterren die opnieuw in hun rol duiken. De serie wordt geregisseerd door Bryan Andrews en Ashley Bradley is hoofdschrijver.

DIARY OF A FUTURE PRESIDENT: vanaf 18 augustus
Seizoen 2

Seizoen twee van Diary of a Future President kijkt mee hoe de Cubaans-Amerikaanse, toekomstige wereldleider Elena Cañero-Reed het eerste middelbaar overleeft. Deze coming-of-age-serie en familiekomedie vertelt aan de hand van Elena’s dagboek hoe zij zich door haar middelbare schooltijd worstelt met al zijn ups en downs en hoe ze haar haar eerste stappen zet op het pad om de toekomstige president van de VS te worden.

WHEN SHARKS ATTACK: vanaf 4 augustus
Seizoen 1

Van de Amerikaanse kustlijn tot exotische stranden over de hele wereld is het aantal aanvallen van haaien de afgelopen halve eeuw verdrievoudigd. Veel van de aanvallen volgen elkaar snel op, op nieuwe en verrassende locaties, niet alleen over de hele wereld, maar ook aan de eigen kustlijn van Amerika. Wat is de oorzaak van deze golf van terreur? Zouden enkele van de grootste moordenaars uit de natuur een voorliefde voor menselijk vlees kunnen hebben ontwikkeld en schurken zijn geworden?

GROWING UP ANIMAL: vanaf 18 augustus

De intieme en bijzondere avonturen van babydieren; van de veilige omgeving van de baarmoeder tot de onzekerheden rond geboorte hun de eerste voorzichtige stapjes. Iedere aflevering toont de onvoorstelbare transformatie van steeds een ander iconisch dier, vol verwondering en emotie. ‘Growing up animal’ vertelt het magische verhaal van het instinct van moeders om groot te brengen en de drang van hun kleintjes om te overleven.

CESAR MILAN: THE REAL STORY: vanaf 27 augustus

Volg de opkomst van Cesar Millan van arme, illegale immigrant tot hondentrainer voor beroemdheden tot internationale superster. Volg Cesar op zijn wereld-voordrachttournee, als hij zijn televisieserie filmt in Spanje en als hij duizenden honden met hun baasjes leidt op een grote bijeenkomst in Washington, D.C.

MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D: vanaf 4 augustus
Seizoen 7

Coulson en de agenten van S.H.I.E.L.D. gaan terug in de tijd en zitten vast in het New York van 1931. Terwijl de nieuwe Zephyr ieder moment kan springen in de tijd, moet het team snel uitvinden wat er gebeurd is. Als het niet lukt, is dat een ramp voor het verleden, heden en de toekomst van de wereld.

MARVEL STUDIOS LEGENDS: vanaf 4 augustus 
Nieuwe afleveringen

In Marvel Studios: Legends passeren alle helden en schurken de revue die je binnenkort kan zien in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in 2021 op je loslaat. In deze nieuwe afleveringen ontdekken we meer over Peggy Carter, The Avengers Initiative en The Ravagers. 

SHORT CIRCUIT: vanaf 4 augustus
Seizoen 2

Als je elk willekeurig verhaal zou kunnen vertellen met het team van getalenteerde artiesten bij Walt Disney Animation Studios, wat zou je dan creëren? Welkom bij Short Circuit, een experimenteel, innovatief programma waarbij iedereen in de Studio een idee kan pitchen en geselecteerd kan worden om zijn eigen kortfilm te maken.

DISNEY GALLERY: THE MANDALORIAN: vanaf 25 augustus
Speciale aflevering

‘Making of the Season 2 Finale’ werpt een blik achter de schermen tijdens de creatie van dit populaire hoofdstuk van ‘The Mandalorian’. De focus ligt op de technologie die gebruikt werd voor Luke Skywalkers grote terugkeer. De special gaat dieper in op het proces waarin onder meer werd samengewerkt met Mark Hamill om zo een authentieke en passende recreatie te garanderen. De aflevering verkent ook de immense druk en verantwoordelijkheid die de filmmakers voelden bij het terugbrengen van een van de belangrijkste personages uit de filmgeschiedenis. 

MIRACULOUS WORLD: SHANGHAI, DE LEGENDE VAN LADYDRAGON: vanaf 20 augustus

Marinette en Adrien belanden allebei in Shanghai, net op het moment dat een magisch sierraad – vergelijkbaar met de Miraculous – in gevaar is. Ze worden geholpen door een lokale tiener en ook Havikmot verschijnt ten tonele.

MIRACULOUS: VERHALEN OVER LADYBUG & CAT NOIR: vanaf 25 augustus 
Seizoen 3

Ladybug & Cat Noir hebben nu meer krachten en meer superhelden in hun team om hen te helpen. Die komen goed van pas, want Havikmot heeft nu ook een handlanger, Mayura, die hem helpt bij zijn plannen.

RAPUNZEL VOOR ALTIJD: vanaf 27 augustus 

Het koninkrijk is in feeststemming als iedereen zich verzamelt voor het koninklijk huwelijk van Rapunzel en Flynn. Wanneer Pascal en Max de gouden ringen verliezen, begint een uitzinnige zoektocht.


ONLY MURDERS IN THE BUILDING: vanaf 31 augustus

Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman creëren samen een komisch moordmysterie. Only Murders In The Building volgt drie onbekenden (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die een obsessie delen voor criminele zaken en plots zelf bij een zaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op om alles vast te leggen en ontdekken heel wat complexe, jarenoude geheimen. En wellicht zijn de leugens die ze elkaar vertellen zo mogelijk nog gevaarlijker. Al snel beseft het trio dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

THE WALKING DEAD: vanaf 23 augustus 
SEIZOEN 11

Eerder in The Walking Dead stonden onze overlevenden oog in oog met demonen uit het verleden en namen ze het op tegen nieuwe bedreigingen. Tijdens de apocalyps werden heel wat vriendschappen en relaties op de proef gesteld. Alexandria kreeg het zwaar te verduren. Het is een onherkenbare schim van de veilige gemeenschap die het ooit was. Na de bloederige doortocht van de Whisperers bleef er een grote ravage achter.
 
De mensen in Alexandria proberen de stad wanhopig te herstellen en gaan op zoek naar eten voor het toenemende aantal inwoners – veel van hen zijn gevlucht na de val van the Kingdom en het afbranden van de Hilltop-kolonie. En ook Maggie en haar nieuwe groep, de Wardens, zoeken hier hun toevlucht. Er wonen nu meer mensen in Alexandria dan het kan voeden en beschermen. De situatie is zwaarder dan ooit. Binnen de verwoeste muren laaien de spanningen over het verleden hoog op en wordt zelfbehoud een prioriteit.

VACATION FRIENDS: vanaf 27 augustus
STAR ORIGINAL FILM

In deze rauwe en onstuimige komedie raken Marcus en Emily (Lil Rel Howery, Yvonne Orji) bevriend met de wilde, sensatiezoekende feestgangers Ron en Kyla (John Cena, Meredith Hagner) in een resort in Mexico.  Het doorgaans nuchtere koppel leeft in het moment en laat zich gaan om een week lang ongeremd plezier en losbandigheid te beleven met hun nieuwe “vakantievrienden”.  Maanden na hun wilde uitspatting zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen, chaos veroorzaken en bewijzen dat wat op vakantie gebeurt, niet noodzakelijk op vakantie blijft.

 MCCARTNEY 3,2,1: vanaf 25 augustus

Paul McCartney schuift aan voor een zeldzaam, diepgaand gesprek met de legendarische producer Rick Rubin. Ze praten over zijn baanbrekende werk met The Beatles, de emblematische 70s arena rock van z’n groep Wings en zijn 50 jaar als soloartiest. Deze zesdelige serie duikt in de thema’s muziek en creativiteit op een unieke, onthullende manier. Kijk mee naar het intieme gesprek tussen Paul en Rick over de songwriting, inspiraties en persoonlijke relaties die als inspiratie dienden voor de iconische songs die onlosmakelijk zijn verbonden met het leven van ieder van ons.

TOLKIEN: vanaf 20 augustus

Tolkien onderzoekt de vormende jaren van de verweesde auteur die vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt bij een groep buitenstaanders op school. Aan het begin van de Eerste Wereldoorlog dreigt hun ‘broederschap’ uit elkaar te vallen. Al zijn ervaringen uit zijn jonge jaren zullen Tolkien inspireren om zijn beroemde romans over Midden-aarde te schrijven.

REL: vanaf 4 augustus
Seizoen 1 

Rel, een liefhebbende echtgenoot en vader die aan de West Side van Chicago woont, ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft … met Rels kapper. Een goede vrouw vinden is niet eenvoudig, maar een betrouwbare kapper lijkt zo mogelijk nog moeilijker. En omdat de kapperszaak een epicentrum van geroddel is, kent iedereen Rels gênante situatie nog voor hij het zelf kan verwerken. Rel krijgt steun van zijn beste vriendin en ongefilterd klankbord, Brittany, en zijn eigenzinnige jongere broer, Nat, maar ook van Rels trotse vader, voor wie het nieuws misschien nog wel een zwaardere klap was dan voor Rel. Nadat zijn kinderen met hun moeder naar Cleveland zijn verhuisd, moet Rel aan de moeilijke taak beginnen om zijn leven als lange-afstandsvader op te bouwen. Hij slaat halsoverkop terug aan het daten en wordt vaak het slachtoffer van zijn eigen goedbedoelde overmoed. Hij blijft zoeken naar liefde, respect… en een nieuwe kapper.

BESOS AL AIRE: vanaf 11 augustus

Besos al aire, een 2-delige miniserie, is een emotionele, romantische komedie met een vleugje drama, waarin acht onderling verbonden verhalen verteld worden over liefde in tijden van quarantaine. Besos al aire is optimistisch en positief, maar dramatiek, spanning en conflict die zo kenmerkend zijn voor de moeilijke tijden waarin de verhalen spelen, worden niet uit de weg gegaan.

A WILDERNESS OF ERROR: vanaf 11 augustus

A Wilderness of Error is een vijfdelige documentaireserie gebaseerd op het gelijknamige boek van filmmaker en auteur Errol Morris, die ook in de serie te zien is. Wanneer legerchirurg van de United States Army Special Forces Jeffrey MacDonald naar de gevangenis wordt gestuurd na te zijn veroordeeld voor het doden van zijn zwangere vrouw en twee jonge dochters, ontstaat er een enorm ingewikkelde uitdaging om de waarheid te achterhalen. Ondertussen wordt een huiveringwekkende mogelijkheid overschaduwd: dat MacDonald onschuldig is. Marc Smerling onderzoekt de ingewikkelde zaak opnieuw, in een poging de waarheid te achterhalen.

BLACK-ISH: vanaf 18 augustus
Seizoen 7

Dre is vastberaden om zijn gezin in contact brengen met hun culturele identiteit en in deze serie krijgen we een grappige en gedurfde blik in hun leven. We zien verschillende actuele onderwerpen vanuit het perspectief van het gezin Johnson, zoals de pandemie, de verkiezingen, institutioneel racisme en de protesten voor sociale gerechtigheid en gelijkheid.

TITANIC: vanaf 13 augustus

We zien de levens van de passagiers op het gedoemde luxeschip de Titanic voor de ramp en terwijl het schip langzaam naar de bodem van de Atlantische Oceaan zinkt.

WALK THE LINE: vanaf 20 augustus

De legendarische “Man in Black” zorgde voor een revolutie in de muziek – en smeedde zijn erfenis als een echte Amerikaanse icoon. Golden Globe winnaars Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon spelen (en zingen) de hoofdrollen als Johnny Cash en June Carter in dit inspirerende, waargebeurde verhaal over de niet aflatende toewijding van één man aan zijn sound, zijn boodschap en de grootste liefde van zijn leven.

ONDER HET HART: vanaf 27 augustus

Masha en Luuk, een gescheiden vader van twee, zijn smoorverliefd op elkaar. Er lijkt hun geluk niets in de weg te staan, tot Luuk ongeneeslijk ziek wordt.

EN DAT IS NIET ALLES!

6 augustus:
Breakthrough
Black Widow (1987)
The Counselor
Broken Lizard’s Club Dread

13 augustus:
When in Rome 
Kingdom of Heaven
Blood Father
Murder on the Orient Express

20 augustus:
Confessions of a Shopaholic 
The Last King of Scotland
Hampstead
Homies
Paperman

27 augustus:
Wall Street (1987)
Wall Street: Money Never SleepsRomy and Michele’s High School Reunion
The Mercy
Una 

11 augustus: 
Good Trouble S1-2
The Fosters S1-5

18 augustus:
Baghdad Central S1
Un Homme D’Honneur S1
Life in Pieces S1-4
Beecham House S1
Mr Inbetween S1-2

25 augustus:
People Just Do Nothing S1-5
Porters S1-2
Body Of Proof S1-3

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *