NIEUW/Hoogtepunten op Disney Plus in de maand April 2021

*Let op: lijst gebaseerd op aanbod Disney Plus BE, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

 NIEUW OP DISNEY+

BIG SHOT: vanaf 16 april

Nadat de opvliegende basketbalcoach Marvyn (John Stamos) wordt weggewerkt bij de NCAA, krijgt hij een nieuwe kans als coach op een elitaire middelbare privéschool. Hij ontdekt al snel dat hij het meeste kan bereiken bij de tieners door zich empathisch en kwetsbaar op te stellen — niet meteen de sterkste punten van de stoïcijnse coach. Door te leren hoe hij contact kan maken met zijn spelers, groeit Marvyn uit tot de persoon die hij altijd al hoopte te zijn. Dankzij hem leren de meisjes om zichzelf serieuzer te nemen en vinden ze hun draai op én naast het veld.


SECRETS OF THE WALES: vanaf 22 april

Earth Moods neemt kijkers mee op een unieke muzikale en visuele ervaring rond de wereld. De kijker reist mee naar blauwe gletsjers, droge woestijnen, weelderige regenwouden en bruisende metropolen – een uitnodiging om te ontsnappen aan de chaos van het dagelijks leven. Elke mood geeft het publiek de kans om te ontspannen en te resetten dankzij de wondermooie muziek en natuur.


EARTH MOODS: vanaf 16 april

Earth Moods neemt kijkers mee op een unieke muzikale en visuele ervaring rond de wereld. De kijker reist mee naar blauwe gletsjers, droge woestijnen, weelderige regenwouden en bruisende metropolen – een uitnodiging om te ontsnappen aan de chaos van het dagelijks leven. Elke mood geeft het publiek de kans om te ontspannen en te resetten dankzij de wondermooie muziek en natuur.


MICKEY MOUSE SHORTS: vanaf 30 april

In deze reeks van korte cartoons komt Mickey Mouse in doldwaze situaties terecht. In elke aflevering reist Mickey naar een andere hedendaagse locatie, zoals Santa Monica, New York, Parijs, Beijing, Tokyo, Venetië en de Alpen. Daar belandt Mickey telkens in een knotsgek avontuur waarbij de grappen elkaar aan een sneltempo opvolgen. Er komen ook hartverwarmende en heldhaftige momenten aan bod terwijl Mickey samen met zijn vrolijke partners — Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto — de wereld verkent.


MARVEL STUDIOS: ASSEMBLED (nieuwe aflevering): vanaf 30 april
Assembled: The Making of The Falcon and the Winter Soldier

MARVEL STUDIOS: ASSEMBLE: The Falcon and the Winter Soldier geeft je een blik achter de schermen van deze krachtige, populaire serie.


EN DAT IS NIET ALLES…

2 april: Melody Time
9 april: Gnomeo and Juliet


NIEUW OP STAR OP DISNEY+

HIGH FIDELITY: 2 april

Deze serie is geïnspireerd op de roman van Nick Hornby en de gelijknamige Touchstone-film. Dit keer wordt het verhaal vanuit een vrouwelijk perspectief verteld. Zoë Kravitz kruipt in de huid van de ultieme muziekfan – ze heeft een eigen platenwinkel en is bezeten door popcultuur en hitlijsten. Ze brengt een vrouwelijke versie van het personage dat in de film werd gespeeld door Cusack en praat rechtstreeks tegen de camera als ze vertelt over haar vorige relaties.


DOLLFACE: 9 april

Nadat haar vriend hun jarenlange relatie verbreekt, moet Jules (Kat Dennings) met haar eigen verbeelding omgaan en probeert ze de band met haar vriendinnen te lijmen. Met in de hoofdrollen ook Brenda Song, Shay Mitchell, en Esther Povitsky.


SOLAR OPPOSITES: vanaf 9 april
(Seizoen 2)

Solar Opposites, van Justin Roiland en Mike McMahan (Rick & Morty), gaat over een team van vier aliens dat net op tijd hun thuisplaneet kan ontvluchten voor die explodeert. De vier komen in een instapklaar huis terecht in een rustig Amerikaans dorpje. Is de aarde nu smerig of net spectaculair goed? De meningen zijn verdeeld. Korvo (Justin Roiland) en Yumyulack (Sean Giambrone) zien vooral de vervuiling, de consumptiemaatschappij en de menselijke zwakheid. Maar Terry (Thomas Middleditch) en Jess (Mary Mack) zijn helemaal verzot op de mensen met hun tv’s, fastfood en andere leuke dingen. De missie van dit gekke kwartet? Pupa beschermen, de levende supercomputer die op een dag zal evolueren naar zijn ware gedaante, iedereen zal verslinden en de aarde zal terravormen. Seizoen twee van Solar Opposites wordt grootser, hilarischer en tegendraadser dan ooit.


CRIMINAL MINDS: vanaf 16 april
(Seizoen 1-14)

Zet je schrap voor een politiedrama dat volledig focust op de crimineel, niet op de misdaad. Jason Gideon werkt samen met de Behavioural Analysis Unit van de FBI, een eliteteam van profilers. Gideon is nog niet helemaal de oude na een zenuwinzinking door een vorige zaak en krijgt hulp van een eclectisch team dat via psychologische analyses en gedragsprofilering de meest verwrongen criminele geesten van het land probeert te begrijpen.


AMERICAN DAD: vanaf 16 april
(Seizoen 15)

Stan Smith is de pater familias van een Amerikaans gezin in deze geanimeerde sitcom. Het volledige gezin wordt stevig op de proef gesteld wanneer Stan dezelfde drastische maatregelen van zijn CIA-job ook thuis doorvoert. Door zijn machogedrag en zijn hunkering naar de American dream ziet hij vaak niet hoe hard hij de bal misslaat.


FOSSE/VERDON: vanaf 30 april
(Seizoen 1)

Fosse/Verdon is een FX mini-serie over de relatie tussen Bob Fosse (Sam Rockwell) en Gwen Verdon (Michelle Williams). Dit duo was baanbrekend voor het Amerikaanse entertainment – maar betaalde daar een hoge prijs voor.


9-1-1: vanaf 30 april
(Seizoen 3)

In dit derde seizoen worden de hulpverleners opgeroepen na een gigantische tsunami in Santa Monica. Buck, die vorig seizoen gewond raakte tijdens het werk, vindt het moeilijk om zijn plaats in het team terug te vinden. Athena denkt ondertussen terug aan hoe ze politieagent werd terwijl een groot mysterie ontrafeld wordt.


Nieuwe films op Star deze maand:

CAN YOU EVER FORGIVE ME: vanaf 9 april

In Can You Ever forgive Me schittert Melissa McCarthy als Lee Israel, bestsellerauteur van biografieën van beroemde mensen (en grote kattenliefhebber.) In de jaren zeventig en tachtig pende ze de levens neer van onder andere Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder en journalist Dorothy Kilgallen. Maar op een dag kan ze geen uitgever meer vinden en lijkt haar stijl passé. Ze besluit dan maar om haar talent te gebruiken voor bedrog, aangemoedigd door haar trouwe vriend Jack (Richard E. Grant).


THE BIG YEAR: vanaf 16 april

Steve Martin, Jack Black en Owen Wilson staan op een tweesprong: de ene zit midden in een midlifecrisis, de andere in een late-life crisis en de derde in een ver van normale “no-life crisis”. David Frankel, de regisseur van ‘The Devil Wears Prada’ en ‘Marley & Me’, brengt een gesofisticeerde komedie over drie bevriende rivalen die alle verplichtingen en verantwoordelijkheden beu zijn. Ze besluiten om een jaar lang hun dromen te volgen. Zet je schrap voor een reis door het hele land vol wilde, levensveranderende avonturen.


JOY: vanaf 16 april

Joy is het wilde verhaal van vier generaties met in het middelpunt Joy (Jennifer Lawrence) die een zakenimperium opricht en leidt als een echte matriarch. Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en vervlogen liefde spelen een rol in deze intense, emotionele en menselijke komedie. De film gaat over het leiden van een familie en een bedrijf, in een genadeloze commerciële wereld. Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden, binnen én buiten de familie. Joy’s kracht en grenzeloze verbeelding zijn haar grootste bondgenoten in deze woelige tijd.


BAD TIMES AT THE EL ROYALE: vanaf 16 april

Zeven onbekenden, elk met een groot geheim, komen elkaar tegen in El Royale, een vervallen hotel met een duister verleden in de buurt van Lake Tahoe. Tijdens een noodlottige nacht krijgt ieder van hen een laatste kans om alles goed te maken … voordat de hel losbarst.


X-MEN: DARK PHOENIX: vanaf 23 april

Een levensgevaarlijke missie in de ruimte wordt Jean Grey (Sophie Turner) bijna fataal. Ze absorbeert een kosmische entiteit die haar transformeert in een van de krachtigste mutanten ooit. Wanneer ze terug op aarde is, worstelt ze met haar immense gaven, maar het lukt haar niet om de kracht die in haar borrelt te bedwingen. Jean verliest alle controle en verwondt de mensen van wie ze het meest houdt. Haar gedrag verscheurt de X-Men en schudt hen grondig door elkaar, net wanneer de helden de strijd moeten aangaan met hun gevaarlijkste vijand ooit.


GLEE: THE 3D CONCERT MOVIE: vanaf 30 april

Glee, de hyperpopulaire serie die jong en oud verbindt en miljoenen kijkers inspireerde om hun innerlijke Gleek te omarmen brengt nu The 3D Concert Movie. Daarin ontdek je de personages, de muziek en de magie op een volledig nieuwe manier. Duik helemaal in het verhaal en geniet van de spectaculaire 3D-vertoning.


EN DAT IS NIET ALLES!

2 april:
Cinderella Man
Alien 3

9 april:
Prometheus
I Think I Love My Wife

23 april:
Dodgeball
The Savages

30 april:
South Pacific
Father of the Bride
Father of the Bride II

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *