Neem je huisdieren mee naar Disneyland Paris

Disney’s Animal Care Center

Je hond meenemen in een Disney Park is helaas niet toegelaten, behalve blindengeleidehonden en hulphonden. Laat je toch niet graag je hond of kat alleen thuis terwijl je enkele dagen naar Disneyland Paris gaat is dat geen enkele probleem. Je kan je huisdier achterlaten bij Disney’s Animal Care Center te vinden op de parking van Disneyland Paris.

Tijdens je verblijf zorgen Disney medewerkers voor jouw dierenvriend met voedsel en water. Je moet wel zelf even je hond uitlaten of er een korte wandeling mee doen op de parking. De prijzen zijn 25 euro per dag en 25 euro per nacht. Er is een beperkte beschikbaarheid in de kennel, het is niet mogelijk om te reserveren. Het kan voorkomen dat Disney de toegang moet weigeren, wanneer de kennel vol zit.


Het reglement

1. Aanvaarde dieren:

Het Animal Care Center is er alleen voor katten en honden van bezoekers van Disneyland Paris, met uitzondering van aanvalshonden.

Het Animal Care Center is er alleen voor dieren die gechipt of getatoeëerd zijn, en die over een geldig bewijs van alle voorgeschreven inentingen beschikken dat als dusdanig geverifieerd kan worden.

Als de eigenaar geen paspoort van een dierenarts, of geen boekje of bewijs van inentingen van het dier kan voorleggen, moet hij op eer verklaren dat alle nodige inentingen gebeurd zijn, en dat hij zelf aansprakelijk is.

Aard van de service:

Het Animal Care Center stelt uitsluitend een kooi en drinkwater ter beschikking. Het kan ook zorgen voor voer of het geven daarvan, volgens de instructies die de eigenaar geeft bij de registratie.

Toegang tot de kooien:

Per keer krijgt maar één persoon toegang tot de kooien.

Het is voor eigenaars verboden om in het Animal Care Center andere dan hun eigen dieren te voeden of aan te raken.

Duur van de opvang:

De eigenaar moet de openingstijden van het Animal Care Center respecteren.

De eigenaar verplicht zich ertoe dat hij zijn dier komt terughalen als zijn verblijf in Disneyland Paris erop zit.

Elk dier dat niet afgehaald wordt binnen 24 uur na het einde van het verblijf zoals dat op de registratieformulier staat, wordt beschouwd als vrijwillig achtergelaten en wordt overgedragen aan de bevoegde autoriteiten.

Let op: volgens artikel 521-1 van het Franse strafwetboek wordt het achterlaten van een huisdier bestraft met twee jaar gevangenis en 30.000 euro boete.

Lees hier het volledige reglement >>

About Post Author