Mickey And The Magician

De show Mickey And The Magician speelt zich af in een tovernaars atelier in Parijs waarbij Mickey de opdracht krijgt om het atelier op te ruimen. Op magiche wijze verschijnen Genie, Elsa, Lumiere, Rafiki en de Fairy Godmother in het 30 minuten durende spektakel en leren Mickey de kenmerken van echte magie.

Deze show zit niet alleen vol met bekende Disney tovernaars maar ze hebben ook enkele vrienden mee zo laat de Fairy Godmother de wonder mooie Cinderella verschijnen en niet veel later ook een  prachtige koets voor haar om naar het bal te gaan.

In de scene erna nodigt Lumiere alle toeschouwers uit voor het lekkere “Be Our Guest” met allerlei taarten en anderen zoetigheden. Daarna komen Belle en The Beast tevoorschijn voor hun iconische Tale As Old As Time.   

Mickey gaat daarna terug verder met het poetsen van het tovenaars atelier maar na het openen van een magisch doek verschijn ineens Rafiki en de zaal is in een mun van tijd gevuld met allerlei soorten dieren.

Ook de lamp uit Aladdin heeft een speciaal plekje in het atelier en als Mickey per ongeluk over de lamp wrijft zorgt Genie de geest voor een groot show gehalte met “Never Had A Friend Like Me”.

Last but not least komt Mickey ook nog Olaf en Elsa tegen waarbij Elsa het populaire liedje “Let It Go” zingt waarbij ze in 1,2,3 haar magische kostuum switch doet.

Het is aangeraden om (op drukke dagen) 30 tot 45 minuten op voorhand te wachten voor de show begint omdat deze show zeer populair is.  Mickey And The Magician is dagelijks te zien in het Animagique Theater (Walt Disney Studios Park) tot en met 6 september 2020.

About Post Author