Meer info over Run Disney events in Disneyland Paris 2020

2020 wordt een sportief jaar in Disneyland Parijs. Gasten komen samen voor twee Super Run Disney-evenementen: de allereerste editie van de Disneyland® Paris Princess Run en de terugkeer van het traditionele Disneyland Paris® Run Weekend, dat dit jaar zijn vijfde editie viert. Zet je schrap, start, runDisney!

runDisney-evenementen bieden gasten van alle leeftijden unieke ervaringen tijdens een weekend van festiviteiten. Deze evenementen omvatten wederom runs door Disney® Parken voor alle niveaus, geweldige kostuums en ontmoetingen met Disney-personages, waardoor een ongelooflijke sfeer wordt gecreëerd.

runDisney-evenementen – veel meer dan alleen hardlopen – bieden een unieke combinatie van sport en entertainment in het magische universum van Disneyland Parijs. De Disneyland® Paris Princess Run en Disneyland® Paris Run Weekend laten gasten het resort ontdekken terwijl ze deelnemen aan open runs voor iedereen. Deze evenementen sluiten aan bij de meeslepende ervaringen die worden aangeboden in Disneyland Parijs.

  • kinderen ouder dan één jaar op de datum van de run

NIEUW – De Disneyland® Paris Princess Run van 8 tot 10 mei 2020

Dit is de eerste keer dat Disneyland Parijs zijn gasten aanbiedt om deel te nemen aan een voorjaarsevenement in Disney ter gelegenheid van de allereerste editie van de Disneyland Paris Princess Run. Dit nieuwe evenement biedt een reeks runs om te delen met familie of vrienden. De Disney-figuren juichen gasten toe, die vertrekken met een exclusieve medaille en souvenir.

De Disney Prinsessen ster in vele runs

Op zaterdag 9 mei 2020 worden gasten ondergedompeld in Under the Sea door te vertrekken op de Disneyland® Paris Princess 5K-run in het hart van Disney-parken, die hulde brengen aan Ariel, The Little Mermaid en haar vrienden van de geweldige Disney-klassieker .

Op dezelfde dag kunnen lopers zich vermaken tijdens de runDisney Kids Races, die de volgende afstanden bieden: 100 m, 200 m of 1 km op gras. Ze sluiten zich aan bij de trouwe vrienden van de Disney Prinsessen, zoals Suzy en Perla, de schattige muizen van Assepoester of Meeko, de ondeugende wasbeer van Pocahontas.

De volgende dag, zondag 10 mei 2020, neemt Belle (Beauty and the Beast) deel aan de Disneyland® Paris Princess 8K-run om het beroemde nummer Be Our Guest een vitale vonk te geven.

Uitdaging – Assepoester’s 70e verjaardag

Het was in 1950 dat Disney’s grote geanimeerde klassieker, Assepoester, voor het eerst op het grote scherm werd uitgebracht. Om dit belangrijke jubileum te vieren krijgen atleten en uitdagingsenthousiastelingen de kans om deel te nemen aan de Assepoester Challenge 13K door deel te nemen aan twee runs voor volwassenen. Naast het ontvangen van een nieuwe, extra medaille, krijgen degenen die deelnemen aan het Challenge-evenement de exclusieve kans om de prinses Assepoester te ontmoeten.

Nog meer magie met de vijfde editie van het Disneyland® Paris Run Weekend

Ook dit jaar kunnen hardlopers van alle niveaus hun trainers aantrekken en naar de vijfde editie van het Disneyland® Paris Run Weekend gaan. Tijdens dit onmisbare evenement, dat plaatsvindt van 24-27 september 2020, komen sport en magie samen voor een spectaculair leuk weekend met iconische runs en adembenemende uitdagingen.

About Post Author