Meer info over Frozen 2: An Enchanting Journey show

Meer info over Frozen 2: An Enchanting Journey show


Dit weekend start het nieuwe Frozen Celebration seizoen in Disneyland Paris. En daarbij staat de nieuwe show “Frozen 2: An Enchanting Journey” centraal.


De show zal, net zoals de Jungle Book Jive van afgelopen zomer, vooral op Central Plaza plaatsvinden. De show die in cavalcade vorm zal aankomen op Central Plaza zal starten bij It’s A Small World in Fantasyland.

De volledige showtijd zal ongeveer 20 minuten zijn vanaf het vertrek in Fantasyland, waardoor de showstop op Central Plaza niet veel meer dan slechts 5 minuten zal duren.

De show krijgt een volledig nieuw muziekarrangement speciaal gemaakt voor Disneyland Paris. In dit arrangement kan je liedjes uit Frozen 2 herkennen.

De grote nieuwe float werd ontwikkeld samen met de Imagineers uit Disneyland in California die ook een gelijkaardige Frozen 2 float maken voor hun nieuwe parade die binnen enkele maanden van start gaat. Maar het is Disneyland Paris die dus als eerste de Frozen 2 float kan voorstellen.


De paradewagen voor Disneyland California

Doordat ieder park zijn eigen beperkingen heeft, moest de float voor Disneyland Paris wat korter gemaakt worden, dan deze in Disneyland California, waardoor wij het stukje bos niet hebben.

De show zal dus aankomen op Central Plaza vanuit Fantasyland en zal ook op dezelfde manier vertrekken na de showstop. De Frozen calvacade komt dus niet in Main Street USA.

Waar je ook staat tijdens de showstop je zal makkelijk alle figuren en dansers kunnen zien omdat die constant in beweging blijven en voortdurend van plaats veranderen. Ook de grote nieuwe paradewagen zal een volledige cirkel rond Plaza Gardens maken waardoor iedereen hem te zien krijgt.

De show is dagelijks te zien in het Disneyland Paris om 10u30, 11u30, 14u30 en 15u30.

About Post Author