Marvel Season is terug in Disneyland Paris

Sinds vorig weekend is het Marvel Seizoen terug in Disneyland Paris voor een tweede editie. Opnieuw is het Walt Disney Studios Park de locatie waar je de superhelden tegen het lijf kan lopen. Dit jaar hebben we een gelijkaardig seizoen zoals vorig jaar. De shows kregen wat nieuwigheden en ook enkele meet & greets werden toegevoegd, waardoor het Marvel seizoen dit jaar groter lijkt dan vorig jaar.

Net zoals vorige editie is de Production Courtyard opnieuw het centrum van het Marvel universe, waar alle speciale shows te vinden zijn.

Stark Expo.

De Stark Expo is terug, maar eigelijk is die show helemaal veranderd. Behalve enkele Marvel figuren is er anders niets meer hetzelfde gebleven en had er eigenlijk een andere naam voor die show gekozen kunnen worden. De show is veel langer en grootser dan de vorige editie en heeft Marvel figuren zoals Thor, Spider-Man, Captain Marvel, Black Widow, Red Skull & Loki. Captain Marvel en Red Skull zijn volledig nieuwe figuren dit jaar, waarbij Red Skull een wereldpremière is voor de Disney Parken.

Marvel Super Heroes United.

Deze show in het Studio Theater, voormalige locatie van Cinemagique, had vorig jaar veel technische problemen waardoor dag na dag veel shows werden geannuleerd of shows die halfweg werden onderbroken. Dit jaar werden deze vele technische fouten weggewerkt en werden er nieuwe effecten toegevoegd. In grote lijnen is deze show hetzelfde als vorig jaar. De Marvel characters in de show zijn: Bruce Banner (Hulk), Black Widow, Thor, Spider-Man, Iron Man, Scarlet Witch, Captain America & Black Panther.

Guardians of the Galaxy Awesome Dance Off.

Deze show is bijna helemaal hetzelfde zoals vorig jaar. Maar dit jaar is de favoriet van iedereen: GROOT ook aanwezig. Dit was een grote teleurstelling vorig jaar. Naast GROOT kan je ook Star Lord en Gamora zien tijdens de show. En opnieuw worden er mensen uit het publiek genomen on mee te dansen op het podium.

Meet & Greets.

Vorig jaar moesten we tevreden zijn met slechts 1 meet & greet locatie met Captain America. Dit jaar werd dit uitgebreid. Captain America is terug, maar ook de nieuwe Captain Marvel ontmoet haar fans voor de eerste keer. Spider-Man die vorig jaar nog exclusief te ontmoeten was voor mensen die een Marvel arrangement geboekt hadden, heeft dit jaar een prachtige locatie gekregen in Backlot en is toegankelijk voor iedereen.

About Post Author