Main Street Electrical Parade keert terug naar Disneyland met nieuwe finale float

Main Street Electrical Parade viert 50ste verjaardag

Binnenkort krijgen ze opnieuw een avondparade in Disneyland, Californië. De klassieker van de klassiekers de “Main Street Electrical Parade” zal opnieuw vanonder het stof gehaald worden om opnieuw te schitteren. Voor deze gelegenheid en ook omdat de parade zijn 50ste verjaardag viert zal er een volledig nieuwe paradewagen toegevoegd worden als finale.

Main Street Electrical Parade

Geïnspireerd door het originele ontwerp van de parade en de iconische kunststijl van Disney Legend Mary Blair van “It’s a Small World’, zal de nieuwe grote finale klassieke en hedendaagse personages samenbrengen, geleid door de Blauwe Fee uit ‘Pinocchio’. Aan de ene kant kan je verhalen zien van “Pocahontas”, “Raya and the Last Dragon”, “Aladdin” en meer. Aan de andere kant kunnen gasten genieten van “Frozen”, “The Jungle Book”, “Encanto” en meer. Deze verhalen worden geïnterpreteerd in duizenden sprankelende lichtjes en elektro-synthetisch-magnetisch muzikaal geluid, met unieke representaties van geliefde personages als geanimeerde poppen.

De parade zal te zien zijn vanaf 22 april 2022.

Main Street Electrical Parade keert niet voor eerste keer terug

Het is niet de eerste keer dat de Electrical Parade opnieuw te zien was in Disneyland. Eind 2019 kon je nog dagelijks van de parade genieten en het jaar daarvoor werd er zelfs nog een extra Incredibles wagen gemaakt en was de parade te zien in het tweede park van het Resort: Disney’s California Adventure Park.

About Post Author

Een reactie achterlaten