Magic Kingdom krijgt eindelijk zijn parade terug !

De Disney fans en bezoekers van het Walt Disney World Resort in Florida hebben er lang, heel lang moeten op wachten. De terugkomst van hun grote parade “Festival of Fantasy Parade” in het Magic Kingdom. Terwijl het Walt Disney World Resort het minst getroffen werd door de pandemie en slechts 4 maanden werd gesloten door deze wereldwijde gezondheidscrisis een groot contrast met andere Disney Parken zoals Disneyland in California die meer dan een jaar zijn deuren gesloten moest houden of Disneyland Paris die zelfs twee keer heeft moeten sluiten. Toch bleef het maar duren voor alles terug normaal werd in Walt Disney World ondanks de grote bezoekersaantallen die ze al maanden terug hebben. Maar het wachten is eindelijke voorbij.

De grote parade in het Magic Kingdom komt terug vanaf 9 maart 2022

Disney heeft aangekondigd dat veel verdwenen entertainment terugkomt en de Festival of Fantasy parade is er daar eentje van. De grote parade in het Magic Kingdom komt terug vanaf 9 maart 2022. En dit is de verjaardag van het debuut van de parade in 2014.

De Disney “Festival of Fantasy” Parade bevat geliefde personages uit “The Princess and the Frog”, “Tangled”, “Peter Pan” en meer die hun individuele verhalen tot leven brengen op betoverende praalwagens. De vuurspuwende Maleficent Dragon-float, die 8 meter boven de paraderoute uitsteekt en 10 meter lang is, keert net zo dreigend terug als altijd.

Magic Kingdom

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *