Maaltijden met Disney figuren komt terug in Disneyland

Twee van de meest populaire restaurants van het Disneyland Resort zullen binnenkort weer maaltijden met Disney figuren hervatten, dat maakte Disneyland in Californië bekend.

Mickey’s Tales of Adventure-ontbijt begint op 22 juli in Storytellers Cafe in Disney’s Grand California Hotel & Spa. Reserveringen openen 20 juli voor het dagelijkse ontbijt, maar ook voor brunch op vrijdag tot en met zondag.

Op 12 augustus keert Minnie & Friends Breakfast terug naar Disneyland’s Plaza Inn. Er is nog geen datum voor de start van de reserveringen.

Elders heropent de overdekte, grote eetzaal op 22 juli in het Carthay Circle-restaurant in Disney California Adventure, en The Golden Horseshoe hervat de foodservice in Disneyland op 29 juli. Reserveringen zijn vanaf 20 juli beschikbaar voor de Carthay Circle.

Met deze heropeningen is vrijwel elke grote eetgelegenheid in de twee parken teruggekeerd, behalve Carnation Cafe in Disneyland en Boardwalk Pizza and Pasta en Pacific Wharf Cafe in Disney California Adventure.

About Post Author

Een reactie achterlaten