Maak een wereldreis in Tokyo Disney Sea

Ik weet zeker dat er veel plaatsen zijn die je hebt bezocht die gedenkwaardig zijn of waarvan je denkt dat het prachtige landschappen zijn, maar vandaag wil ik je kennis laten maken met enkele van de prachtige landschappen van Tokyo DisneySea. 
Bij Tokyo DisneySea zie je veel schilderachtige landschappen. 
Onder hen is er een landschap dat je het gevoel geeft dat je naar het buitenland bent gegaan. 

Tokyo Disney Sea

Dit is Palazzo Canal in de Middellandse Zeehaven. 
Is deze plek, wat in het Italiaans ‘gracht van het paleis’ betekent, niet een landschap dat je ergens hebt gezien? ja! Het lijkt erg op Venetië, de beroemde “waterstad” van Italië. 
U kunt zowel in het Palazzo Canal als in Venetië genieten van een gondelcruise. 

Dit is de attractie “Venetiaanse gondels”. 
U kunt vanaf het kanaal genieten van het landschap terwijl u op een gondel rijdt die wordt geroeid door twee gondries. 

Het volgende is de Amerikaanse Waterfront. 
Introductie van het nostalgische landschap van New York en Cape Cod in het begin van de 20e eeuw. 

Allereerst New York.  Aan het begin van de 20e eeuw veranderden de levens van mensen van rijtuigen in auto’s, telegrammen in telefoons en gaslampen in elektriciteit. In New York hoor je, als je goed luistert, een levendig en energiek geluid.  In New York kun je genieten van verschillende landschappen, zoals het park aan het water, het voor anker gelegen luxeschip SS Columbia en de kade waar veel schepen liggen aangemeerd. 

Dit is Cape Cod. 
Het heeft een ontspannen sfeer in een vissersdorp in New England. Er is een Hurricane Point-vuurtoren op de kaap en het uitzicht op Cape Cod vanaf daar is prachtig. 

Een echte aanrader is New York, dat je kunt zien vanaf de weg die Cape Cod en Explorer’s Landing verbindt, naast de attractie DisneySea Transit Steamer Line! 
U kijkt uit over de SS Columbia en het stadsbeeld. 

De laatste is de Arabische kust. 
Een themahaven met een exotische en fascinerende wereld omringd door magie en mysterie. Het beschikt over bogen, gekanteelde muren, bloemen en tegels met geometrische patronen. En het uitzicht op de binnenplaats van het paleis vanaf de marktzijde is ook erg exotisch. 

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *