Live action films Pinokkio, Peter Pan en Cruella komen mogelijk direct naar Disney Plus

In deze moeilijke tijden zorgt Disney Plus ervoor dat er toch nog heel wat geld in het laatje komt voor The Walt Disney Company en haalde deze maand de kaap van 73,7 miljoen betalende abonnees, waardoor er nu extra druk staat om die abonnees tevreden te blijven houden met nieuwe content.

Veel nieuwe series die belooft waren voor het jaar 2020 zijn helaas niet kunnen verschijnen dit jaar door de uitbraak van het Corona virus en dat heeft ook zijn problemen gehad met het maken van nieuwe content voor zowel de filmzalen als voor Disney Plus. Dat heeft gezorgd voor de uitstel van Disney Plus Orginals “Wandavision”, “The Falcon and the Winter Soldier”, “High School Musical: The Musical (Seizoen 2), en “Lizzie McGuire”.

Om de abonnementhouders van Disney Plus tevreden te houden gaan er momenteel geruchten de ronde dat Disney overweegt om de live-action films Pinokkio, Peter Pan en Cruella direct op Disney Plus te laten verschijnen als exclusieve content.

Cruella’ zou normaal verschijnen in de bioscopen vanaf 29 mei 2021.

Voor de Live-action film ‘Pinokkio’, met Tom Hanks in de hoofdrol als Geppetto was er nog release datum verschenen.

Van de film “Peter Pan & Wendy” zijn er momenteel nog niet veel details bekend en heeft momenteel ook geen release datum. Wat we wel weten is dat Yara Shahidi de rol van Tinkerbell zal spelen en dat David Lowery de film zal regisseren. Begin 2021 zouden de opnames voor deze film moeten beginnen.


De toekomst van Disney+:

CEO Bob Chapek liet eerder al weten dat er grote plannen zijn voor de streaming afdeling van The Walt Disney Company. De kans is groot dat Disney op 10 december 2020 tijdens de Investor Day meer plannen zullen onthullen.

About Post Author

Een reactie achterlaten