Lion King & Jungle Festival is voorbij

Iedereen zag het aankomen en het was zo goed als zeker dat zowel de Lion King show als de Jungle Book Jive geannuleerd werden. Natuurlijk is het altijd wachten op een officiële verklaring en die kwam vandaag.Vandaag liet Disneyland Paris weten dat alle voorstellingen van de twee shows voor de periode die aangekondigd was geannuleerd zijn. Een echte reden krijgen we niet, maar natuurlijk is het begonnen met Corona besmettingen in de crew van de Jungle Book Jive. Waarschijnlijk is er ook een financiële reden, de bezoekersaantallen in Disneyland Paris zijn drastisch gedaald nu er meer en meer landen zijn, die door de stijgende aantal besmettingen in Parijs en regio’s in de buurt, het verbieden om nog naar de regio van Disneyland Paris te reizen zoals oa. Nederland.

Disneyland Paris concentreert zich nu vooral op de komst van het Halloween seizoen binnen enkele weken. Een Halloween seizoen ‘light’ met uiteraard weinig tot geen entertainment, alleen wat figuren van op afstand en parkdecoraties.

Nog maar eens een koude douche voor alle fans van Disneyland Paris en een teken dat de ellende nog lang niet voorbij is.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *