Leer over de rol een gids bij VIP Tours in Disneyland Paris

Je bent ze vast al tegengekomen in hun iconische uniformen, in Disneyland Parijs of in andere Disney-parken over de hele wereld: dit zijn de VIP Tours Guides! Deze Cast Members zorgen ervoor dat bezoekers die deelnemen aan VIP Tours de Disney-bestemmingen (her)ontdekken door te genieten van een eersteklas en unieke ervaring.

Gids zijn betekent een historische rol aannemen, aangezien ze altijd deel hebben uitgemaakt van het erfgoed van de Disney Parken, vooral in Disneyland Resort in Californië – waar het allemaal begon in 1955. Wist je dat de eerste Ambassadors allemaal werden geselecteerd in de Guided Tours team?

Disneyland Paris

Onze bezoekers vergezellen en hun bezoek nog gedenkwaardiger maken dankzij exclusieve magie is een hele kunst – en een heel beroep! Onze bestemming is momenteel op zoek naar nieuwe Cast Members om zich bij de grote familie van Gidsen aan te sluiten.

Ben je benieuwd naar het dagelijks leven van de VIP Tours Guides? Onze Ambassadors gingen op ontdekkingsdag, op het veld, met dit ongelooflijke team: volg de gids om de samenvatting te zien!

About Post Author

Een reactie achterlaten