Komt heropening Disneyland Paris in het gedrang?

We moeten nog maar onze TV of sociale media aanzetten en we zien dagelijks het slechte nieuws van de stijgende Corona-cijfers in veel Europese landen…EN de eindejaarsfeesten moeten er nog aankomen. Zowel in Duitsland als in Nederland werden heel strenge maatregelen genomen. Nederland ging gisteren nog helemaal op slot, zelfs de winkels blijven daar gesloten, iets wat zelfs in de eerste grootste golf nooit is gebeurd. De positieve besmettingen zijn daar dan ook 3 keer zo hoog als in België. Ook in Frankrijk zijn ze momenteel iets hoger dan bij ons.

Zoals iedereen vrezen ook wij voor een verdere stijging na de eindejaarsperiode. Nadat iedereen zijn plezier heeft gehad kunnen wij als Disney fans dan opnieuw het slachtoffer zijn in Februari 2021 als de opening van Disneyland Paris uitgesteld zou worden.We weten allemaal als er extra blootstellingen en besmettingen zijn dat er een vertraging is van een 2-tal weken voor we dit in de cijfers zien, tegen die tijd zijn we al halfweg januari 2021. Als ze dan inééns terug strengere maatregelen willen nemen voor ongeveer een maand (wat niet lang is, in vergelijking met de periode waar we nu inzitten) zitten we al snel aan 13 februari 2021, de heropening van Disneyland Paris. Kondigen ze strengere maatregelen aan voor een 2-tal maanden dan zal Disneyland Paris pas in maart 2021 mogen openen.

Het is en blijft daarom belangrijk dat we ons zo goed mogelijk aan de regels houden ook tijdens de eindejaarsperiode, anders zitten we in februari allemaal terug thuis in plaats van in Disneyland Paris.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *