King Ludwig’s Castle lijkt amper veranderd voor transformatie naar Royal Pub in Disneyland Paris

Vandaag gaat er een nieuw restaurant open in Disney Village in Disneyland Paris. The Royal Pub vervangt het voormalige King Ludwig’s Castle, die slechts enkele weken geleden sloot voor deze verandering. De korte sluitingstijd voor deze transformatie gaf al een hint dat er niet veel veranderd zou worden.

Royal Pub hergebruikt bij alles van King Ludwig’s Castle

Insidedlpcastle heeft was foto’s van binnen in het restaurant op Twitter gepost en op het eerste zicht is er amper iets veranderd. Het grote standbeeld in het midden van het restaurant is verdwenen en vervangen door een zwarte box met enkele zwarte zetels en dat is bijna het enige. De vloer is hetzelfde, de stoelen en tafels zijn onveranderd, alsook het plafond, de houten balken en de muurschilderingen zorgen ervoor dat je zou vergeten dat je nu in de Royal Pub zit en niet meer in King Ludwig’s Castle.

Royal Pub

De grootste verandering is te zien in het BAR gedeelte waar je nog altijd aan een Happy Hour kan deelnemen zoals voorheen. Hier kreeg het interieur een lichte upgrade alsook de gevel van het gebouw. Ook het menu werd aangepast met nieuwe gerechten. Het lijkt erop dat deze verandering eerder een tijdelijke oplossing is om dan later volledig te transformeren in het nieuwe Disney Village.

Net zoals King Ludwig’s Castle is het niet Disneyland Paris die The Royal Pub zal uitbaten maar wel Groupe Bertrand die ook de nieuwe Brasserie Rosalie zal uitbaten op de voormalige plaats van Café Mickey.