jaarpashouders vragen Disneyland Paris voor een “pauze”

Foto: TheDLPGeek

Het is deze dagen niet gemakkelijk voor het internationale publiek om Disneyland Paris te bezoeken en het valt op dat er een stuk meer Frans te horen is momenteel in de Disney parken.

Het coronavirus heeft Europa helaas terug opnieuw in zijn greep en dat betekend dat veel landen maatregelingen nemen wat reizen moeilijker of bijna onmogelijk maakt door quarantaine regels onder andere.

Jaarpashouders van Disneyland Paris roepen op via de sociale kanalen van Disneyland Paris voor een compensatie of opnieuw om de geldigheid van hun jaarpassen opnieuw te verlengen.

Eerste Golf:

Tijdens de sluiting in maart 2020 had Disneyland Paris wel besloten om de datums van alle jaarpassen te verlengen en als compensatie nog eens een maand extra erbovenop. Toen was het Franse Disney resort wel volledig in een lockdown en momenteel zijn beide Disney parken geopend.

In een reportage in het “VTM Nieuws” (Belgie) was er een vermelding gedaan dat Disney eventueel ging bekijken was als het mensen een compensatie kon aanbieden voor landen die een negatief reisadvies gaven om Frankrijk te bezoeken, maar tot heden communiceert Disneyland Paris daar met geen enkel woord meer over.

Op de Facebook groep “Disneyland Paris Annual Passholders (English)” is in de reacties meermaals de slogan “Pause The Passes” te zien. Een vrouw klaagt dat ze 1600 pond had neergelegt voor een jaar magie en haar geld ziet opgaan in rook.

Heb je meer vragen over reisadviezen en corona maatregelen? Neem dan contact op met een hulplijn of bezoek een website van de overheid.

About Post Author

Een reactie achterlaten