Is corona verdwenen in Shanghai Disneyland?

Nu de poorten van Disneyland Paris gesloten zijn is het eens een keer leuk om op het internet te kijken hoe het er momenteel aan toe gaat in de andere Disney resort doormiddel van het kijken naar tweets en filmpjes.

Connectie vinden met fansites uit Shanghai Disneyland is hiervan het moeilijkste, omdat mensen daar lastig toegang hebben tot populaire social media kanalen die wij in Europa dagelijks gebruiken zoals Youtube, Google, Facebook, Twitter en ..

Ondanks dat Shanghai Disneyland als eerste Disney resort terug haar deuren opende en de beelden van de veiligheids en gezondheidsplannen die Disney had voorzien in het park de wereld rond gingen en achteraf ook een grote inspiratie bron waren voor de Disney parken in Parijs, Orlando (Florida), Hong Kong en Tokyo.

Zien we nu bijna het tegenovergestelde van wat we zagen in mei 2020. Het gebruik van mondmaskers is versoepeld, de capaciteit is verhoogt en sociale afstand lijkt grotendeels verdwenen. Ook ziet het eruit dat bijna alles van het entertainment aanbod terug is in Shanghai Disneyland.

Disneyland Paris wilde ook graag terug van start gaan met entertainment maar helaas had na 2 weken het Franse Disney resort The Lion King: Rhythms Of The Pridelands moeten annuleren en had The Jungle Book Jive had ook net zijn premiere niet gehaald door enkele besmettingen (volgens geruchten).

Door deze reden bleven ze in Parijs aanhouden op meet & greets met afstand, onaangekondigde optochten met 1 paradewagen zonder dansers en onaangekondigde opvoeringen niet langer dan 2 minuten.

Shanghai vierde Halloween deze dagen met Dance Party’s, meet & greets, grote parades en een groot vuurwerk spektakel als afsluiter, alsof de pandemie volledig verdwenen is van de aardbol.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *