Hong Kong Disneyland terug open op 18 juni

Na Shanghai Disneyland heropend nu ook eindelijk Hong Kong Disneyland terug de deuren, op 18 juni 2020, na een sluiting van ongeveer 4 maanden lang. Hong Kong Disneyland is al gesloten sinds eind januari, juist na de sluiting van Shanghai Disneyland dat recentelijk terug heropend is.

De fans van Hong Kong Disneyland kunnen dus terug terecht in het het kleinste van alle Disney Magic Kingdom-parken met de voorziene veiligheid maatregelingen uiteraard. Deze maatregelingen zullen vergelijkbaar zijn met die van Shanghai Disneyland waarbij het dragen van een mondmasker en het respecteren van social distancing verplicht is.

Enkele weken geleden kon je al een bezoek brengen aan één van de Disney hotels in Hong Kong voor een diner met de Disney figuren, maar het was toen nog te vroeg om het park te heropenen.

Nu alle Disney Parken in China terug open zijn is het momenteel nog wachten op de heropening van Tokyo Disney Resort, Disneyland Paris, Disneyland in California & het grote Walt Disney World in Florida.

About Post Author