Hong Kong Disneyland start zijn 15de verjaardag op 21 november 2020

Vanaf 21 november 2020 zal Hong Kong Disneyland Resort een magische mijlpaal ingaan, aangezien het officieel zijn 15e verjaardag viert met de opening van het opnieuw ontworpen kasteel – het Kasteel van Magische Dromen. Op dezelfde dag begint het seizoen “A Disney Christmas”.Geïnspireerd door 13 verhalen van geliefde Disney Prinsessen, biedt het Kasteel van Magische Dromen iets speciaals voor elke gast met zijn vele torens en torenspitsen die iconische patronen, texturen, kleuren en versieringen omarmen die uniek zijn voor elk verhaal.

Wanneer het opnieuw ontworpen kasteel voor het publiek opengaat – het eerste in zijn soort in de geschiedenis van Disney – zal het niet alleen een levend middelpunt zijn van Hong Kong Disneyland, maar het zal ook fungeren als een lichtend baken van moed, hoop en mogelijkheden voor alle gasten. Gasten kunnen deze kenmerken zowel van dichtbij als veraf bewonderen, tegen de idyllische achtergrond van het weelderige landschap van de omliggende bergen.

Als onderdeel van de magische transformatie van het kasteel nodigde het resort gasten, cast members, gemeenschapspartners en Disney-vrienden, waaronder Mickey Mouse, uit om hun eigen dromen en wensen te delen op ‘magische droomkaarten’. Deze kaarten werden verzameld in een schatkist en naar de top van de hoogste toren van het kasteel getild. Deze handeling symboliseert de wedergeboorte van het kasteel door de kracht van ieders aspiraties, waardoor het hart van het resort altijd gevuld zal zijn met hoop en dromen.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Disney dat een bestaand kasteel zo’n grote transformatie heeft ondergaan. Ter gelegenheid van de gelegenheid kunnen gasten de tentoonstelling ‘Building a Dream: The Magic Behind a Disney Castle’ bezoeken en aan een visuele reis beginnen die achter de magie gaat, het Walt Disney Imagineering-proces ontdekken om het geliefde kasteel opnieuw vorm te geven en inzichten te verwerven naar de transformatie van concept- en ontwerpontwikkeling naar de innovatieve bouwtechnieken, interpretatie van de verhalen van Disney Prinsessen en Koninginnen in samenwerking met Walt Disney Animation Studios en Pixar Animation Studios, en aankomend entertainmentaanbod.Vanaf dezelfde dag is er een speciale “Glimpse into the Magic” -tour door het Kasteel van Magische Dromen beschikbaar voor gasten. Tijdens deze tour kunnen gasten door het kasteel reizen, terwijl ze worden begeleid door een audiovertelling van de lokale beroemdheid en Disney-fan, Karena Lam. Het is een zeer meeslepende tour waarbij gasten de architectonische ontwerpen van de torens, torentjes, koepels, torenspitsen en kruisbloemen kunnen waarderen en zien hoe hun verschillende kleuren, iconen, patronen en culturele kenmerken werden geïnspireerd door de Disney prinsessen.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *