Hong Kong Disneyland sluit opnieuw de deuren

Slecht nieuws voor de Disney fans in Hong Kong want Hong Kong Disneyland sluit opnieuw de deuren na amper een maand open geweest te zijn.

Er is weer een heropflakkering van het coronavirus in Hong Kong en daarbij hebben ze besloten om het Disney resort opnieuw te sluiten.

Drie weken geleden vierde ze de heropening nog in Hong Kong Disneyland onder grote belangstelling van de internationale pers nadat ze 4 maanden hebben moeten sluiten.Donkere wolken boven de andere Disney Parken:

Disney heeft het moeilijk met het heropenen van de Disney Parken, vooral bij de Amerikaanse parken waarbij ze veel kritiek krijgen over de heropening van Walt Disney World in Orlando (Florida) waar de corona cijfers elke dag hoger en hoger worden.

En ook in Disneyland California hebben ze de heropening van het Disneyland Park en Disney California Adventure moeten uitstellen tot nader order.

Disneyland Paris is momenteel hierop een uitzondering want momenteel zijn ze al open voor jaarpashouders en vanaf 15 juli terug voor het grote publiek. Toch blijft het een vraag als ook Disneyland Paris open kan blijven indien de cijfers in Frankrijk opnieuw stijgen.

About Post Author

Een reactie achterlaten