4 redenen om te verblijven in het onlangs gerenoveerde Disney’s Hollywood Hotel in Hong Kong Disneyland Resort

Disney’s kunst van het maken van films en het vertellen van verhalen is tot leven gekomen in het onlangs gerenoveerde Disney’s Hollywood Hotel in Hong Kong Disneyland Resort. Dit met sterren bezaaide hotel is nu klaar om gasten te verwelkomen die willen genieten van de geest van fantasie, eigenzinnigheid en magie van het maken van films, compleet met twee geheel nieuwe eetgelegenheden en een stijlvolle lounge en bar. Plus een frisse look in de lobby en merchandise shop. Niet alleen worden hier geliefde verhalen en karakters van Disney’s studio’s van wereldklasse gevierd, maar er zijn ook overal Disney-nalatenschappen en -meesterwerken te vinden. Waar Hollywood Hong Kong ontmoet, onderzoeken we vier redenen om in het Disney’s Hollywood Hotel in Hong Kong Disneyland Resort te verblijven.  1. Art Deco met een eigentijdse twist in de lobby

Een lobby geïnspireerd door Art Deco met een verfijnde en eigentijdse twist, achter de receptie zie je een paar favoriete personages. Elk portret vertegenwoordigt drie van de belangrijkste studio’s van The Walt Disney Company, Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios en Marvel Studios. Elk portret is ingelijst in een koperen filmstrip en vertegenwoordigt de magie en diversiteit van Disney-verhalen. Er is zelfs een nieuw samengestelde lijst met achtergrondmuziek, met vrolijke jazzcovers van liedjes uit populaire Disney-films, die een verfijnd tintje toevoegen aan de hedendaagse ambiance.

  1. Nieuw restaurant, Ink & Plate, is een eerbetoon aan de vrouwen van Disney Animation
Hong Kong Disneyland

Een eigenzinnige en leuke dinerervaring in Amerikaanse stijl. De naam van het restaurant is een eerbetoon aan de inkt- en verfafdeling van de Walt Disney Animation Studios, waar een team van getalenteerde en toegewijde artiesten heeft bijgedragen aan het inkten en kleuren van Disney Animation-films en celillustraties sinds de jaren dertig.

De thema’s van zowel inkt als verf zijn overal in de eetkamer te vinden, inclusief de stoelen met neutrale, papierachtige kleuren die inkt op de achterkant vertegenwoordigen en levendige kleuren die over de voorkant spatten voor verf. Inktklodders en animatiecelkunstwerk hebben het servies en de placemats geïnspireerd met grillige ontwerpen en een prachtige muurschildering die het creatieve proces van handgetekende animatie viert, bedekt de eetkamermuur.

  1. Cinematic Excellence vieren in The Archivist, een geheel nieuwe lounge en bar

Bij The Archivist doet deze stijlvolle lounge en bar denken aan een oud Hollywood-filmarchief vol met filmrollen, catalogi en zelfs artefacten uit het Marvel Cinematic Universe. De naam van deze lounge in het Chinees (留映廳) heeft een speciale betekenis met zijn karakters die de woorden ‘houden’, ‘blijven’, ‘het moment grijpen door een foto te maken’, ‘film’ en ‘reflecties’ vertegenwoordigen. Deze woorden vieren niet alleen het filmkarakter van de ruimte, maar ze eren ook de gekoesterde tijd samen met dierbare vrienden en geliefden.  1. Contemporary en Disney Crossover bij Celebrity Gifts

De eigentijdse art-decostijl loopt van de lobby naar de onlangs herontworpen Celebrity Gifts-winkel, van een starburst-tapijt tot globe-hanglampen erboven en geometrisch behang.

Voor een klassiek vleugje Disney is Donald Duck verstrikt in een filmrol. Het is de perfecte plek om al het lekkers te pakken voordat je naar huis gaat!

Een hotel als geen ander, Disney’s Hollywood Hotel is uniek voor Hong Kong Disneyland Resort.