High School Musical: The Musical: The Holiday Special

In deze geheel nieuwe kerstmuziekspecial zorgt de cast van High School Musical: The Musical: The Series voor een overvloed aan feel-good kerstsfeer. Ze brengen hun favoriete kerst-, Hanukkah- en nieuwjaarsliederen en delen anekdotes van hun gedenkwaardige feestdagen, het beste – en meest gênante! – cadeautjes, favoriete vakantietradities, kerstfoto’s van het gezin en aangrijpende goede voornemens voor het nieuwe jaar. High School Musical: The Musical: The Holiday Special biedt ook een voorproefje van de allereerste uitvoering in het langverwachte tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series.Stamgasten Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Sofia Wylie, Matt Cornett, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders zullen kijkers in de vakantiestemming brengen met hun vertolkingen van vakantieklassiekers, populaire hits en een medley van Hanukkah-favorieten. Bassett debuteert ook met een akoestische versie van een origineel nummer dat hij schreef voor seizoen twee van High School Musical: The Musical: The Series. De vakantiespecial werd semi-op afstand opgenomen met cast in vier staten (Californië, Utah, New York en Arizona).

High School Musical: The Musical: The Holiday Special: The Soundtrack, met kerstliederen uitgevoerd door de cast in de special, is vanaf vrijdag 20 november beschikbaar op alle grote muziekservices en streamingplatforms.De special is uitvoerend geproduceerd door High School Musical: The Musical: The Series-bedenker en uitvoerend producent Tim Federle (Golden Globe en Academy Award-genomineerde Ferdinand) en Ashley Edens (Dancing With the Stars). Het eerste seizoen van de serie is “Certified Fresh” op Rotten Tomatoes, gemeten aan de hand van een consensus van recensies van topcritici en publieksleden, en ontving onlangs de GLAAD Media Award 2020 voor “Outstanding Kids & Family Programming”.

Seizoen één van High School Musical: The Musical: The Series is momenteel beschikbaar op Disney +. De High School Musical: The Musical: The Holiday Special staat op Disney + vanaf vrijdag 11 december 2020.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *