Het Halloween Seizoen van Disneyland Paris in corona tijden

Het is en blijft een traditie voor Disneyland Paris om Halloween te vieren tijdens de maand oktober. Ondanks dat corona een groot struikelblok is voor de 2020 editie heeft Disneyland Paris toch heel wat verrassingen in petto voor bezoekers.

Decoraties:

Van Main Street, U.S.A tot in Frontierland,de gezellige Halloweensfeer is overal! De teams van Disneyland Paris hebben opnieuw prachtig werk verricht met het versieren van het Disneyland Park.

Ondanks dat het Halloween seizoen niet in volledige glorie gevierd wordt dit jaar zijn de highlight decoraties zoals het Mexicaans festival (gebaseerd op de Disney Pixar film COCO) terug en ook achter het kasteel van Doornroosje zijn de doorns van Maleficent terug van de partij.

Ontmoetingen met de Disney figuren:

De ontmoetingen met de Disney figuren is meestal altijd het hoogtepunt van het Halloween seizoen vooral door de speciale Halloween outfits.

Mickey en Minnie, Donald, Katrien, Goofy en Max zijn te ontmoeten in talloze Halloween outfits en ook Jack Skellington is terug nabij Phantom Manor.

Ook de Disney slechteriken maken opnieuw hun opwachting, maar nu wel voor de eerste keer in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park, dat omgedoopt werd tot “Villians World” voor talloze selfies.

Halloween optochten op de parade route:

Het hoogtepunt van het Halloween seizoen zijn altijd de Halloween optochten. Om ervoor te zorgen dat er niet te grote samenkomsten zijn tijdens de optochten worden de bezoekers niet geïnformeerd hierover en worden de showtijden niet meegedeeld.

Tijdens normale Halloween edities rijden alle 4 paradewagens tegelijkertijd uit tijdens “Mickey’s Halloween Celebration” en dat twee keer per dag. Dit jaar rijden alle floats één per één uit op telkens verschillende uren.

Entertaiment:

Buiten de Halloween cavalcades is Ursula ook terug in Disneyland Paris en zingt ze haar liedje “Poor Unfortunate Souls” op Castle Stage tijdens een kleine opvoering van 2 a 3 minuten ter vervanging van “The Are You Brave Enough” show van vorig jaar met meerdere slechteriken.

Achteraan het Kasteel van Doornroosje maakt Maleficent ook nog steeds haar opwachting waarbij ze de bezoekers toe spreekt om de zoveel tijd.

Aan de ingang van Frontierland beklimmen s’morgens de pompoen mannen en meisjes Fort Comstock waar ze dansen op enkele Halloween liedjes.

Een echt volwaardige show is er dit Halloween seizoen niet, normaal zou The Lion King: Rhythms Of The Pride Lands en The Jungle Book Jive nog hebben plaatsgevonden in oktober (tijdens het Halloween seizoen) maar deze zijn geannuleerd door corona.

Speciale Halloween Snacks:

Op het menu staan een aantal speciale nieuwe drankjes, en snacks die speciaal voor dit schrikwekkende seizoen zijn gemaakt!

Zo kun je in het Hyperion Café en in de Lucky Nugget kiezen voor een speciale Halloween menu en in het Plaza Gardens restaurant is er een halloween hoofdgerecht en desserts op de kaart.

About Post Author

Een reactie achterlaten