Het 2021 EPCOT International Food & Wine Festival is begonnen

Het 2021 EPCOT International Food & Wine Festival, gepresenteerd door CORKCICLE, is officieel begonnen voor 129 opéénvolgende dagen van smakelijk plezier in Walt Disney World Resort. We trokken het park in om enkele van de culinaire festiviteiten vast te leggen die zijn begonnen. Kijk eens!

Tijdens je bezoek aan het festival, dat is inbegrepen bij de parktoegang tot EPCOT, kun je het volgende ontdekken:

  • Meer dan 20 Global Marketplaces en dit najaar komen er nog eens 10 bij. Nieuwe markten die nu open zijn, zijn onder meer The Noodle Exchange, The Swanky Saucy Swine, Rotunda Bistro, Tangerine Café: Flavours of the Medina en Brew-Wing bij de EPCOT Experience. Voor informatie over menu’s, bekijk de Foodie Guide of bezoek TasteEPCOT.com.
  • Live muziek zal de lucht vullen tijdens het festival van dit jaar. In de America Gardens Bandstand, gepresenteerd door Florida Blue Medicare, spelen lokale bands uit heel Centraal-Florida populaire liedjes van gisteren en vandaag, van vrijdag tot en met maandag, in het America Gardens Theatre. Live-acts die dagelijks optreden, zijn onder meer Voices of Liberty, Mariachi Cobre en de Jammin’ Chefs.
  • Remy’s Ratatouille Hide & Squeak nodigt kinderen van alle leeftijden uit op een magnifiek avontuur om Chef Remy op het festival te vinden. Koop een kaart en stickers van geselecteerde locaties en zoek vervolgens naar beeldjes van de “Little Chef” die verborgen zijn in World Showcase en de Global Marketplaces. Als je de heerlijke speurtocht hebt voltooid, claim dan je speciale verrassing, met dank aan chef-kok Remy!
  • Om de foodie-vibe van Disney en Pixar’s “Ratatouille” in stand te houden, kun je ook deelnemen aan Emile’s Fromage Montage door vijf deelnemende kaasgerechten te kopen van geselecteerde Global Marketplaces. Als je alle vijf de postzegels hebt verzameld, inclusief een cheesecake met passievruchten en geroosterde macadamianoten, haast je je terug naar Shimmering Sips om een ​​prijs te claimen.
  • Je kunt ook een stukje van het festival mee naar huis nemen met officiële evenementmerchandise, waaronder kleding, huisdecoratie, keukenbenodigdheden, pins en meer.
  • En ter herinnering: om het EPCOT International Food & Wine Festival 2021 mee te maken, heb je op dezelfde datum een ​​geldig parkticket of jaarpas en een Disney Park Pass-reservering voor EPCOT nodig. Aangezien het evenement in de herfst doorgaat, zal het vanaf 1 oktober deel uitmaken van “The World’s Most Magical Celebration” ter ere van het 50-jarig jubileum van Walt Disney World Resort.

About Post Author

Een reactie achterlaten