Heropeningsdatum ‘It’s a Small World’ in Disneyland Paris bekend!

Na gesloten te zijn geweest vanwege een grootschalige renovatie, zal It’s A Small World eindelijk opnieuw heropenen vanaf 5 mei 2023 in Disneyland Paris!

Waar net allemaal aan gewerkt is tijdens de renovatie, is niet bekendgemaakt. De attractie is reeds gesloten sinds 29 november 2021 en zal na een renovatie van anderhalf jaar binnenkort opnieuw heropenen. Grote nieuwigheden worden niet verwacht, wel kondigde Disney aan in de Amerikaanse media dat er nieuwe poppen zouden toegevoegd worden in een rolstoel in Disneyland California, Walt Disney World en Disneyland Paris. Naast de reguliere wachtrij zal de attractie binnenkort ook beschikbaar zijn met Disney Premier Access.Disneyland Paris deelde een video van Cast Members die het beroemde themalied neuriën en fluiten om de heropeningsdatum aan te kondigen, de heropening word gepromoot als onderdeel van Disneyland Paris 30th Anniversary Grand Finale!
Jaarpashouders van Disneyland Paris mogen de vernieuwde attractie al herontdekken op woensdag 3 en donderdag 4 mei vermist ze een parkreservatie hebben.