Heropening Disneyland Resort uitgesteld

De toekomst voor de Disney Parken wereldwijd zag er even terug rooskleurig uit nadat bekend geraakte dat alle parken volgende maand Juli terug open zouden gaan, maar helaas..

Disney heeft aangekondigd dat het Disneyland Resort in Californië niet zal open gaan op 17 Juli 2020, wat Disney Parks eerder had aangekondigd. Enkel en alleen het uitgaansgebied “Downtown Disney” is nog steeds gepland om te heropenen zoals voorzien op 9 Juli 2020. Het Disneyland Park en Disney California Adventure Park blijven tot nader order gesloten.Heropening Walt Disney World:

In de Verenigde Staten krijgen ze het coronavirus maar niet onder controle. Toch gaan, in het ook hard getroffen Florida, de poorten van de grootste Disney vakantie bestemming “Walt Disney World” terug open vanaf 11 Juli 2020.

Het resort zal het wel met een stuk minder bezoekers als normaal moeten doen door het feit dat het voor veel mensen niet mogelijk is om te reizen naar Orlando of dat ze in quarantaine moeten van 14 dagen.

Je zult ook op voorhand moeten reserveren naar welk park je wilt gaan en zult daar een hele dag moeten blijven want hoppen naar een ander park is tijdelijk niet meer toegestaan.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *